Social Icons

.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Υποψήφιος γαμπρός «πήρε τους δρόμους»... για να του πει το ναι η νύφη


Οι πιο συνηθισμένες απαντήσεις σε μία πρόταση γάμου, είναι «ναι», «όχι» και «θα το σκεφτώ».
Μία 23χρονη κινέζα όμως, η Λινγκ, φαν του συγκροτήματος Proclaimers, απάντησε με ένα στίχο στην πρόταση γάμου που της έκανε ο 29χρονος φίλος της, Λιου. Του είπε ότι θα τον παντρευτεί μόνο αν περπατήσει 1000 μίλια (1600 χιλιόμετρα), διασκευάζοντας το τραγούδι 500 Miles.
Συγκεκριμένα το τραγούδι αναφέρει «Θα περπατούσα 500 μίλια, και 500 μίλια ακόμα, για να γίνω ο άνθρωπος που περπάτησε 1000 μίλια για να πέσω στην πόρτα σου» (But I would walk 500 miles, and I would walk 500 more, just to be the man who walked a thousand miles, to fall down at your door).
Η μέλλουσα νύφη έκανε πλάκα, αλλά ο γαμπρός πήρε στα σοβαρά όσα του είπε η αγαπημένη του και ξεκίνησε από την επαρχία Χενάν να φτάσει στην επαρχία Γκουαντόνγκ όπου είναι το πατρικό της κοπέλας. Η απόσταση ήταν ακριβώς 1000 μίλια.
Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Λιου εξέφρασε την ελπίδα να τον περιμένει στον τερματισμό η αγαπημένη του και να του πει το ναι. Εξάλλου όπως είπε, του αρέσει η πεζοπορία και το βλέπει σαν ευκαιρία να δει ορισμένα μέρη της πατρίδας του που δεν είχε επισκεφθεί.
Εκείνη τόνισε, ότι θα του έλεγε το ναι, έστω και αν δεν έκανε ούτε ένα μέτρο, πόσο μάλλον 1.600 χιλιόμετρα.
Το ταξίδι του ερωτευμένου πεζοπόρου αναμένεται να διαρκέσει έξι εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ