Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011
Ψαρίλα; Μακριά !
Ίσως σας φαίνεται απίθανο, αλλά τελικά υπάρχει λύση ακόμα και στη δυσάρεστη μυρωδιά του ψαριού. Αφήστε δίπλα από το μέρος όπου ψήνετε ή βράζετε το ψάρι σας ένα ρηχό μπολ με λευκό ξίδι.
Αν η μυρωδιά είναι πολύ έντονη και αισθάνεστε πως δε φτάνει μόνο το μπολ, βάλτε σε ένα βαποριζατέρ ξίδι αραιωμένο με νερό (σε αναλογία 1 προς 4) και ψεκάστε το χώρο. Όταν η μυρωδιά του ξιδιού εξατμιστεί θα πάψει να μυρίζει και το ψάρι.
Πείτε αντίο στη δυσοσμία και απολαύστε τη μαγειρική σας χωρίς άγχος και νεύρα!
http://reinegr.blogspot.com
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ