Social Icons

.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Λιμός στη Βόρεια Κορέα



Μεταξύ των αιτιών πείνας στη Βόρεια Κορέα δεν είναι μόνο οι φυσικές καταστροφές, τυφώνες και πλημμύρες, αλλά και το σύστημα της παροχής τροφίμων και οι κυρώσεις που επιβάλλονται στην Βόρεια Κορέα για τους πυραύλους και των πυρηνικών προγραμμάτων καθώς και η παγκόσμια αύξηση τιμών.
Ο όλος χειρισμός της  ηγεσίας της χώρας να καλέσουν για βοήθεια στην παγκόσμια κοινότητα έπεσε στο κενό
Μέχρι σήμερα εκτελείται λιγότερο από το 1/3 της ανθρωπιστικής βοήθειας των Ηνωμένων Εθνών.



01. Στην επαρχία της Νότιας Hvanhedo, τα κτήματα πλήγηκαν από φυσικές καταστροφές. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας στον κόσμο, τον Μάρτιο του 2011, 6.000.000 Κορεάτες λιμοκτονούσαν και περίπου το 30% των παιδιών υπέφεραν από υποσιτισμό.



02 Γυναίκες ετοιμάζουν χυλό καλαμποκιού για τα ορφανά παιδιά της επαρχίας της Νότιας Hvanhedo,που επλήγησαν



03 Στο νοσοκομείο στο κέντρο της επαρχία Haedzhu Hvanghae νοσηλεύονται τα παιδιά που υποφέρουν από πείνα. Σοβαρός παγετός στη Νότια Hvanhedo η οποία είναι ένας σημαντικός παραγωγός σιτηρών, κατέστρεψε το 65% των αποθεμάτων σίτου, κριθαριού και πατάτας. Από τις καταιγίδες του καλοκαιριού καταστράφηκε το 80% των παραγωγών καλαμποκιού και το αποτέλεσμα των καταιγίδων είχε ως αποτέλεσμα και την μείωση στην απόδοση του ρυζιού τον Οκτώβριο. Πριν από την συνέχιση των διαπραγματεύσεων για τον αφοπλισμό  της Βόρειας Κορέας, οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα αρνήθηκαν να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια. Επί πλέον θέλουν να είναι σίγουροι ότι οι ενισχύσεις που θα σταλούν θα πάνε στον προορισμό τους και όχι προς όφελος του κομμουνιστικού καθεστώτος.



04 Στο νοσοκομείο βρίσκονται τα πορτρέτα του Κιμ Γιονγκ Ιλ, ηγέτης της Βόρειας Κορέας. Το νοσοκομείο βρίσκεται στις επαρχίες που επλήγησαν περισσότερο από την  καταστροφή.



05 Ομάδα εθελοντών βοηθά στην κατασκευή του έργου για την αποκατάσταση των υδραυλικών εγκαταστάσεων



06 Υποσιτισμένα παιδιά στο νοσοκομείο



07 Τα παιδιά πάσχουν από ασθένειες που μεταδίδονται μέσω του νερού



08 Κτήματα που επλήγησαν από τις καταστροφές, σπίτια ερείπια από τις καταιγίδες και τις πλημμύρες, παιδιά πεθαίνουν από υποσιτισμό.
























































ΠΗΓΗ: Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ