Social Icons

.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Προσπάθησε να μετατρέψει τα κόπρανα του σε... χρυσό!



Ένας άνδρας από τη Βόρεια Ιρλανδία έχει φυλακιστεί μετά από ένα πείραμα που έκανε στο οποίο προσπάθησε να μετατρέψει τα δικά του περιττώματα σε χρυσό. Το πείραμα πήγε στραβά και ξεκίνησε έτσι μια πυρκαγιά σε μία πολυκατοικία..
Ο Paul Moran θα παραμείνει τώρα τρεις μήνες στη φυλακή και 12 ακόμη μήνες υπό επιτήρηση μετά το αποτυχημένο πείραμα του το οποίο προκάλεσε πυρκαγιά στο σπίτι του στο...
Derrin Park του Enniskillen.
Ο Moran παραδέχτηκε εμπρησμούς που έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές ανθρώπων από τη φωτιά, η οποία απ' ότι φαίνεται προκάλεσε ζημιές αξίας πάνω από £3.000.
Θεωρείται ότι, στο πλαίσιο του παράξενου πειράματος του ο Moran άφησε τα κόπρανα του, μαζί με άλλα προϊόντα αποβλήτων, όπως λίπασμα, σε μια θερμάστρα.
Στην απόφασή του για τον Moran  ο δικαστής McFarland είπε: "Είναι μάλλον περίεργο το ότι προσπαθούσε να φτιάξει χρυσό από τα ανθρώπινα περιττώματα και τα απόβλητα."
"Ήταν ένα ενδιαφέρον πείραμα για να εκπληρώσει το όνειρο κάθε αλχημιστή, αλλά δεν πρόκειται να πετύχει."
Ο δικηγόρος Moran του ανέφερε ότι ο πελάτης του ήταν ένας άνθρωπος με «σημαντική διανοητική ικανότητα», αλλά ότι είχε προβλήματα με κατάχρηση ναρκωτικών.
πηγή:http://www.koulo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ