Social Icons

.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

2 τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών συλλέχθηκαν στον Μαραθώνιο!


2 τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών συλλέχθηκαν στον Μαραθώνιο! Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την προσήλωσή της στο στόχο της προώθησης της ανακύκλωσης στη χώρα μας και με αφορμή τη φετινή διεξαγωγή του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στην Αθήνα, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), φρόντισε ώστε η φετινή διοργάνωση να αποκτήσει ένα ισχυρό περιβαλλοντικό προφίλ.
Ειδικότερα, η ΕΕΑΑ στήριξε για 3η συνεχή χρονιά το θεσμό του Κλασικού Μαραθωνίου, αναλαμβάνοντας την περισυλλογή και αξιοποίηση των ανακυκλώσιμων υλικών που χρησιμοποιήθηκαν από τους διαγωνιζόμενους δρομείς, αλλά και τους θεατές του Μαραθωνίου μεταδίδοντας σε κοινό και δρομείς τον «παλμό» της Ανακύκλωσης!
Παράλληλα, η ΕΕΑΑ συμμετείχε με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο απέναντι από το Παναθηναϊκό στάδιο στο «χωρίο των χορηγών». Εκεί, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει το κοινό για την ορθή χρήση του μπλε κάδου και τη σημασία της ανακύκλωσης μέσω της διενέργειας ενός διαδραστικού παιχνιδιού, το οποίο αναδείκνυε τα μοναδικά οφέλη της ανακύκλωσης, ενώ υπήρχαν και ειδικοί μπλε κάδοι για τη συλλογή των ανακυκλώσιμων συσκευασιών.
Το αποτέλεσμα αυτής της οργανωμένης δράσης ήταν η συλλογή περισσότερων από 2 τόνων υλικών συσκευασίας.
Η παρουσία της ΕΕΑΑ στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο, δυναμική και οργανωμένη, αποδεικνύει εμπράκτως ότι η ανακύκλωση μέσω του Μπλε Κάδου είναι μια απλή και ταυτόχρονα σημαντική συνήθεια που αξίζει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.
http://www.numbersland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ