Social Icons

.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Εφαρμογή ενημερώνει το χρήστη για το πότε να πάει τουαλέτα στο cinema!



Μία εκπληκτική εφαρμογή σας ενημερώνει για το πότε μπορείτε να πάτε στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια μιας ταινίας στο cinema έτσι ώστε να μην χάσετε κάτι σημαντικό.
Σε όλους έχει τύχει να πάνε σινεμά να δούνε μία ταινία κι εξαιτίας των τεράστιων αναψυκτικών να πρέπει να πάνε στην τουαλέτα πριν τελειώσει η ταινία.
Η πρωτότυπη εφαρμογή Runpee που κυκλοφορεί για Android και iOS συσκευές ενημερώνει τον χρήστη πότε μπορεί να πάει στην τουαλέτα χωρίς να χάσει κάποιο σημαντικό σημείο της ταινίας.
Η εφαρμογή διαθέτει μία τεράστια βάση δεδομένων από ταινίες που παίζονται στον κινηματογράφο και εκτός από την περίληψη και διάφορες κριτικές για τις ταινίες αυτές, έχει σημειωμένα τα “αδιάφορα” σημεία τους κατά τα οποία ο χρήστης μπορεί να πάει τουαλέτα, πόσο χρόνο έχει μέχρι να αποκτήσει η ταινία και πάλι ενδιαφέρον και φυσικά για να μην χάσει τη ροή της ταινίας κατά τη διάρκεια που θα λείπει, προσφέρει και μια μικρή περίληψη για το κομμάτι που θα χάσει.
Επίσης η εφαρμογή προσφέρει λειτουργία φακού για να βλέπει ο χρήστης το δρόμο στην σκοτεινή αίθουσα αλλά και χρονόμετρο για να ξέρει ακριβώς πόση ώρα έλειψε.
Η εφαρμογή Runpee διατίθεται φυσικά δωρεάν μέσα από το Android Market και το AppStore.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ