Social Icons

.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πως φανταζόντουσαν το μέλλον οι δημιουργοί του 1940?



Εδώ και καιρό αναρωτιόμαστε  αν  η ανθρωπότητα έχει γίνει καλύτερη προβλέποντας το μέλλον,  χάρη σε όλες τις εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει  μέσα στα εκατομμύρια χρόνια της ύπαρξης μας.

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι  μόλις τα τελευταία εκατό χρόνια περίπου έχουμε περάσει από την πρωτόγονη τεχνολογία στην υψηλή τεχνολογία των μικροτσίπ,  αν σκεφτούμε ότι τα 100 χρόνια είναι μόνο ένα κλάσμα του χρόνου που υπάρχουμε σε αυτή τη γη,  λαμβάνοντας αυτό υπόψη είναι ένα εξαιρετικό κατόρθωμα.

Μόλις 70 χρόνια πριν είχαμε πολλή φαντασία, αλλά δεν είχαμε φανταστεί  τι  πραγματικά θα προκύψει στην τεχνολογία στο μέλλον.

Έχουμε την τάση να εξετάζουμε το μέλλον και να αφήνουμε πίσω πράγματα που ακόμα δεν είμαστε σε θέση να επιτύχουμε. Ίσως λόγω  της  λαχτάρας για το μέλλον που μας κράτησε ώστε να επινοήσουμε μηχανήματα τότε.

Μια σειρά από εικόνες , έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό χάρη στην Retronaut . Περιέχουν 18 μηχανήματα που μερικά λαμπρά μυαλά πίσω στη δεκαετία του ’40 αφέθηκαν ελεύθερα και φαντάστηκαν πως θα ήταν στο  μέλλον.

Αυτές οι «αφίσες» προέρχονται από την καινοτομία του σχεδιασμού της εταιρεία Bohn.

 




























princeoliver.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ