Social Icons

.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Στον δρόμο μένουν 28.000 εργαζόμενοι των αμερικανικών Ταχυδρομείων



Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Άνεργοι αναμένεται να μείνουν εντός του 2012 περίπου 28.000 εργαζόμενοι των αμερικανικών Ταχυδρομείων, καθώς η διοίκηση της υπηρεσίας αποφάσισε να κλείσει περισσότερα από τα μισά κέντρα διαλογής.

Σύμφωνα με το BBC, η διοίκηση των αμερικανικών Ταχυδρομείων προχωρά σε περικοπές ύψους 3 δισ. δολαρίων, σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί ο κίνδυνος της χρεοκοπίας.

Οι ζημίες των αμερικανικών Ταχυδρομείων, που δεν χρηματοδοτούνται από το κράτος, ανέρχονται το τρέχον οικονομικό έτος σε 5,1 δισ. δολάρια, ενώ για το 2012 προβλέπονται ζημίες-ρεκόρ ύψους 14,1 δισ. δολαρίων.

Από τα 461 κέντρα διαλογής θα κλείσουν τα 252. Η διαδικασία θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο.

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος των Ταχυδρομείων Ντέιβιντ Γουίλιαμς, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, τα έσοδα της υπηρεσίας έχουν μειωθεί κατά πολύ, αφού το κοινό επιλέγει για πολλές από τις συναλλαγές του το Διαδίκτυο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αποστολές «πρώτης προτεραιότητας» έχουν μειωθεί σχεδόν στο μισό και οι προβλέψεις για το μέλλον είναι αποθαρρυντικές. Για τον λόγο αυτό, η υπηρεσία που ισχύει από το 1971 -και η οποία απαιτεί νυχτερινά μεροκάματα- θα ισχύει μόνο για ειδικές περιπτώσεις.

Από τον Απρίλιο, οι επιστολές θα παραδίδονται στους παραλήπτες τους έπειτα από δύο ή τρεις ημέρες, ενώ ο χρόνος παράδοσης του περιοδικού Τύπου στους συνδρομητές θα κυμαίνεται από δύο ώς εννέα ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ