Social Icons

.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε πριν πάτε για ύπνο



Κάθε μέρα λέτε πόσο κουρασμένη είστε, αλλά τελικά το βράδυ δεν κατορθώνετε να κοιμηθείτε καλά. Μήπωςέχετε υιοθετήσει κάποιες συνήθειες, που σας στερούν έναν επαρκές ύπνο; Μάθετε 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε πριν πέσετε στο κρεβάτι.

Λίγη ώρα πριν από τη βραδινή κατάκλιση, θα πρέπει να προετοιμάζεται τον οργανισμό σας για να καταφέρει να κοιμηθεί, παρά να τον κρατάτε σε εγρήγορση.

Μήπως, όμως, εσείς έχετε υιοθετήσει κάποιες συνήθειες, που δεν σας επιτρέπουν τελικά να κοιμηθείτε;
Μάθετε 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε πριν πάτε για ύπνο.

Μην πίνετε κρασί
Ένα ποτηράκι είναι μία συνιστώμενη δόση, που δεν σας βλάψει ούτε θα σας εμποδίσει να κοιμηθείτε. Οτιδήποτε παραπάνω μπορεί να προκαλέσει έναν ανήσυχο ύπνο.

Μη βλέπετε τηλεόραση
Παρά το κοινώς λεγόμενο ότι η τηλεόραση φέρνει νύστα, αυτό που γενικά ισχύει είναι ότι οι αλλεπάλληλες εικόνες στην τηλεόραση, ερεθίζουν το μυαλό και δεν συμβάλουν σε έναν ανεμπόδιστο και συνεχόμενο ύπνο

Αποσυνδεθείτε από το Ίντερνετ
Οι ειδικοί αναφέρουν ότι θα πρέπει να έχετε απομακρυνθεί από τον υπολογιστή σας, τουλάχιστον 30 λεπτά, πριν από την κατάκλισή σας. Κι αυτό γιατί το φως από την οθόνη του υπολογιστή μπορεί να προκαλέσει ανωμαλίες στον παλμό της καρδιάς σας!

Μη διαβάζετε μυθιστορήματα αγωνίας
Προτιμήστε βιβλία με ανάλαφρο περιεχόμενο και όχι με δράση, μυστήρια και αγωνία, γιατί το πιθανότερο είναι να σας κρατήσουν ξάγρυπνους με την πλοκή τους, ενώ ακόμα και όταν τελειώσετε δεν θα έχουν ηρεμήσει οι αισθήσεις σας, που είναι το ζητουμενο.
 .msn.com/

1 σχόλιο:

  1. δεν ισχύει πάντα. Εγώ τηρώ όλα αυτά και γενικά ψάχνω τρόπους να κοιμηθώ. Μάταια. Κοίτα, η ώρα είναι 3.00 και εγώ είμαι εδώ και γράφω. Τι άλλο να πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ