Social Icons

.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Bρέθηκε το κλεμμένο φέρετρο ιταλού τηλεπαρουσιαστή



Έντεκα μήνες μετά την "κλοπή" του, το φέρετρο του ιταλού τηλεπαρουσιαστή Μάικ Μπουοντζόρνο βρέθηκε την Πέμπτη σε περιοχή έξω από το Μιλάνο.

Το φέρετρο είχε κλαπεί από αγνώστους στις 25 του περασμένου Ιανουαρίου, μέσα στο νεκροταφείο του της πόλης Αρόνα, κοντά στο Τορίνο.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο άκαρπων ερευνών - ένα από τα παιδιά του Μπουοντζόρνο είχε απευθύνει, πρόσφατα, έκκληση και μέσω ειδικής τηλεοπτικής εκπομπής - ένας κάτοικος της αγροτικής περιοχής Βουιτόνε, έξω από το Μιλάνο, ανακάλυψε τυχαία το φέρετρο με ανάγλυφο το όνομα του τηλεπαρουσιαστή σε πλακέτα εγκαταλειμμένο στην άκρη ενός μικρού δρόμου.

Οι καραμπινιέροι ειδοποιήθηκαν αμέσως και μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο.

Με τον τρόπο αυτό λαμβάνει τέλος ένα μυστήριο που κανείς δεν είχε καταφέρει να λύσει. Ο Μπουοντζόρνο απεβίωσε το 2008 σε ηλικία ογδόντα τεσσάρων χρόνων και θεωρείται ένα από τα σύμβολα της ιταλικής τηλεόρασης. Με επαγγελματική εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρουσίασε τα πρώτα "κουίζ" της Rai, αρχίζοντας από την δεκαετία του πενήντα και στην συνέχεια, τριάντα χρόνια αργότερα, μεταπήδησε στον τηλεοπτικό όμιλο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Αρχικά, οι αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές, είχαν σκεφθεί ότι για την κλοπή του φέρετρου, θα μπορούσε να ευθύνεται ένας ανισόρροπος θαυμαστής του τηλεπαρουσιαστή ή και κοινοί εγκληματίες, που θα μπορούσαν να θέλουν να αποσπάσουν χρήματα. Τους εννέα αυτούς μήνες, όμως - πέρα από ένα τηλεφώνημα τοπικών εγκληματιών που προσπαθούσαν να εκμεταλλευθούν την περίσταση χωρίς να φέρουν, όμως, ευθύνη - δεν υπήρξε καμία "ανάληψη ευθύνης".

"Είμαστε ευτυχείς που βρέθηκε το φέρετρο, το μόνο πράγμα που μας ενδιέφερε", δήλωσε ο Μικέλε Μπουοντζόρνο, πρωτότοκος γιος του τηλεπαρουσιαστή. Οι ειδικές υπηρεσίες των καραμπινιέρων, θα προσπαθήσουν, τώρα, να εξακριβώσουν αν υπάρχουν ίχνη και αποτυπώματα, πάνω στο φέρετρο, που να μπορέσουν να οδηγήσουν στην σύλληψη των υπεύθυνων της όλης αυτής, ασυνήθιστης "κλοπής".

"Πρόκειται, πάντως, για μια προσπάθεια που θα απαιτήσει αρκετό χρόνο και ουδείς μπορεί να εγγυηθεί το αποτέλεσμα", κάνουν γνωστό οι ιταλικές Αρχές.
http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ