Social Icons

.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Δεν κατάλαβε ότι τον είχε δαγκώσει δηλητηριώδες φίδι


Ένας βρετανός φοιτητής που εκπαιδευόταν να γίνει ξεναγός σαφάρι στη Νότια Αφρική πέθανε από τσίμπημα του δηλητηριώδους φιδιού black mamba.

Ο 28χρονος Nathan Layton εντοπίστηκε νεκρός στο χώρο του κολεγίου, όπου εκείνος και η σύντροφός του είχαν γραφτεί για να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ένα χρόνο.

Φοιτητές και προσωπικό είδαν το νεαρό ερπετό κοντά σε μία τάξη. Ξαφνικά επιτέθηκε προς το μέρος του Layton, δαγκώνοντάς τον, όταν εκείνος και ο δάσκαλός του προσπάθησαν να το βάλουν σε ένα γυάλινο δοχείο, προκειμένου να το δείξουν με ασφάλεια και στους υπόλοιπους φοιτητές.



Ο Layton δεν αντιλήφθηκε ότι τον είχε δαγκώσει το φίδι. Πίστεψε ότι τον είχε ακουμπήσει μόνο στο χέρι. Μέσα σε μία ώρα, παραπονιόταν ότι δεν έβλεπε καλά και αμέσως μετά κατέρρευσε. Είχε πάθει καρδιακή προσβολή.




Τα black mambas θεωρούνται ως τα πιο επικίνδυνα και από τα πιο γρήγορα φίδια στον πλανήτη. Το δηλητήριό τους μπορεί να σκοτώσει μέχρι και 25 ενήλικες. Το δάγκωμά τους καλείται «το φιλί του θανάτου» καθώς αν δε χορηγηθεί αντιοφικός ορός το ποσοστό θνησιμότητας είναι… 100%.

Το δηλητήριό τους προκαλεί άμεση παράλυση και μπορεί να σκοτώσει κάποιον μέσα σε 30 λεπτά

http://www.koproskyla.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ