Social Icons

.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ινδοί εφοριακοί ζήτησαν «φακελάκι» και πήραν... φίδια



Απηύδησαν δύο αγρότες από τη συμπεριφορά των υπαλλήλων
Δύο αγρότες μπουχτισμένοι από τις… «απαιτήσεις» των τοπικών εφοριακών αρχών προέβησαν σε μια παράτολμη πράξη!
Άφησαν ελεύθερα δεκάδες φίδια διαφόρων ειδών, ανάμεσα σε αυτά και τέσσερις επικίνδυνες κόμπρες, μέσα στο κτίριο της εφορίας. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στην κωμόπολη Basti στη βόρεια Ινδία, ανέφερε ο κρατικός αξιωματούχος Ramsukh Sharma.
Οι υπάλληλοι και οι πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην υπηρεσία κατατρομαγμένοι ανέβηκαν στα γραφεία ή έτρεξαν προς την έξοδο, προσπαθώντας να ξεφύγουν!
«Τα φίδια άρχισαν να σκαρφαλώνουν στα τραπέζια και τις καρέκλες. Επικράτησε πανικός. Εκατοντάδες κόσμου μαζεύτηκε στο σημείο, ενώ ορισμένοι προσπαθούσαν με κλαδιά και υφάσματα να τα περιορίσουν, φωνάζοντας ότι έπρεπε να θανατωθούν» είπε ο ίδιος.
Δεν τραυματίστηκε κανείς και τελικά υπάλληλοι της υπηρεσίας άγριας ζωής κατάφεραν να τα αιχμαλωτίσουν!
Οι αγρότες είχαν ζητήσει από την εφορία να τους δώσει τα φορολογικά στοιχεία που αφορούσαν ένα κομμάτι γης στο κοντινό χωριό Narharpur, αλλά οι υπάλληλοι της υπηρεσίας παρακρατούσαν τα στοιχεία επί πολλές εβδομάδες ζητώντας τους… «φακελάκι»!
Ο κρατικός αξιωματούχος χαρακτήρισε τη διαμαρτυρία τους απαράδεκτη.
Φανταστείτε τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα αν οι αγανακτισμένοι από τη συμπεριφορά μερίδας των δημοσίων υπαλλήλων πολίτες αντιδρούσαν ανάλογα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ