Social Icons

.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ο Άντρας Με Τα Τρία Πόδια! [ΦΩΤΟ]



Ο Francesco Lentini γεννήθηκε το 1889 ως το δωδέκατο παιδί μιας πολυμελούς οικογένειας. Ο Francesco γεννήθηκε με τρία πόδια και… δύο σύνολα γεννητικών οργάνων....

Όταν οι γονείς του αρνήθηκαν να τον αναγνωρίσουν, η θεία του τον πήρε και τον ανέθρεψε σαν να ήταν δικό της παιδί, αλλά τελικά μετά από καιρό τον άφησε σε ένα ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Εκείνος αποδέχτηκε το γεγονός, αλλά λόγω του προβλήματος του ντρεπόταν να βγει από το ίδρυμα και έτσι άρχισε να κάνει παρέα με παιδιά από το ίδρυμα που ήταν κωφάλαλα.Τελικά απέκτησε αυτοπεποίθηση, βλέποντας τα υπόλοιπα παιδιά να προσπαθούν για το καλύτερο!

Έτσι μετά από πολλές προσπάθειες έμαθε να περπατάει με τη βοήθεια ενός skate και ενός σχοινιού.

Στην ηλικία των οχτώ,ο Francesco Lentini μετακόμισε από την Ιταλία προς τις ΗΠΑ και ξεκίνησε να δουλεύει στο τσίρκο των Ringling Brothers με το ψευδώνυμο The Great Lentini.

Ο Francesco Lentini δούλευε για πολλά χρόνια στο τσίρκο, ως που παντρεύτηκε την Theresa Murray και μαζί της απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Μετά από πολλά ευτυχισμένα χρόνια έγγαμου βίου, Ο Francesco Lentini πεθανε στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα στις 22 Σεπτεμβρίου του 1966.







planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ