Social Icons

.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Χριστούγεννα στον κόσμο



Στην κεντρική φωτογραφία, ο  Λούκας ντυμένος Ιωσήφ και η Χάννα ντυμένη αγγελάκι των Χριστουγέννων, κάθονται υπερήφανοι στην πρώτη σειρά και παρακολουθούν την λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ, στο Κάσσελ της Γερμανίας


Βατικανό



Από το παράθυρο του που βλέπει στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο Πάπας Βενέδικτος XVI ανάβει το «Φως της Ειρήνης» για να ευλογήσει την Αγία Φάτνη.




Όπως κάθε χρόνο, χιλιάδες πιστοί κατέκλυσαν την πλατεία του Αγίου Πέτρου, για να θαυμάσουν από κοντά την Φάτνη και να παρευρεθούν την τελετή Αφής του Φωτός της Ειρήνης, που πρωτοάναψε στη Βασιλική της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ, πόλη της γέννησης του Ιησού


Μεξικό



Στην Γκουανταλαχάρα του Μέξικο, μικροί και μεγάλοι χαιρετούν τον υποβρύχιο Άγιο Βασίλη, που τους γνέφει μέσα από μια δεξαμενή, στο Ενυδρείο της πόλης.


Ιράκ



Οι ελάχιστοι χριστιανοί της Βαγδάτης προσεύχονται μπροστά στο άγαλμα της εκκλησίας της παρθένου Μαρίας.


Ινδονησία



Τα χριστιανόπουλα στην Ινδονησία , άναψαν τα κεριά τους και παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία της Παραμονής των Χριστουγέννων, που έγινε στο εθνικό στάδιο Μπουνγκ Καρνό της Τζακάρτα.


Ισραήλ





Την τιμητική της έχει η Βηθλεέμ. Η πόλη γέννησης του Ιησού έχει φωταγωγηθεί και υποδέχεται γιορτινά τους 90.000 προσκυνητές που έχουν φτάσει για να παρακολουθήσουν την θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στον Ναό της Γεννήσεως.

Μαλαισία



Μουσουλμάνες κάνουν τα ψώνια τους, με φόντο τον εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του εμπορικού κέντρου στην Κουάλα Λουμπούρ.

Κίνα



Ακόμα και οι ίδιοι οι Κινέζοι μένουν άφωνοι μπροστά στον ιδιαίτερο, φουτουριστικό Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο αυτού του εμπορικού κέντρου στο Πεκίνο.


Αλβανία



Ακόμα και στα Τίρανα, οι αρχές υπέκυψαν στην γοητεία των Χριστουγέννων και στόλισαν ένα εντυπωσιακό δέντρο σε κεντρική πλατεία της πόλης.

Κολομβία



Στη πρωτεύουσα της Κολομβία, Μπογκοτά, πλανόδιοι ηθοποιοί δίνουν μια νότα χαράς κάνοντας τα ακροβατικά τους δίπλα στο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στηθεί σε πλατεία της πόλης.
 http://www.real.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ