Social Icons

.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Με… φορτηγά καθάρισαν τα χιόνια στο Δομοκό!!!



Η χθεσινή σφοδρή χιονόπτωση στην βόρεια Φθιώτιδα έπληξε ιδιαίτερα την πόλη του Δομοκού όπου το χιόνι ξεπέρασε σε ορισμένα σημεία το μισό μέτρο! Τα συνεργεία του Δήμου δούλευαν χθες ως αργά τη νύχτα, περίπου ως τις 2.30΄, για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς και σήμερα συνέχισαν το έργο του αποχιονισμού στους δρόμους των Τοπικών Διαμερισμάτων του διευρυμένου Δήμου Δομοκού.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετώπισαν ο Δομοκός, η Ομβριακή και το ορεινό Νεοχώρι.
Σήμερα αργά το βράδυ συναντήσαμε στο Δομοκό τον Αντιδήμαρχο του Δήμου κ. Χρήστο Παπιώτη δίπλα στα συνεργεία του αποχιονισμού τα οποία, με μηχανήματα τύπου JCB και… φορτηγά, καθάρισαν και απομάκρυναν από τον κεντρικό δρόμο της πόλης και την αγορά το συσσωρευμένο χιόνι για να διευκολύνουν την κίνηση των δημοτών τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.
Ο Δήμος έδειξε προετοιμασμένος για την κακοκαιρία και δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα. Πάντως, αν και η διάρκεια της χιονόπτωσης δεν ήταν μεγάλη, το χιόνι ήταν «βαρύ» και όπως μας είπε ο Αντιδήμαρχος κ. Παπιώτης, πολλά δέντρα έχουν σπάσει και έχουν καταστραφεί δημιουργώντας προβλήματα.




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.lamiatimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ