Social Icons

.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ξέρετε πάνω σε τι κοιμάστε;



Το στρώμα μας είναι πολύ βασικό για το ύπνο μας και πρόσφατα και έχει εξελιχθεί και στον τομέα των οικολογικών υλικών.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία που καταναλώνουν πλέον με γνώμονα την οικολογία και τα οργανικά υλικά οι παρακάτω πληροφορίες για τα υλικά των στρωμάτων μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

Φυσικό λάτεξ: Το αντλούν από το καουτσουκόδεντρο. Το χρησιμοποιούν γιατί δίνει την αίσθηση της άνεσης  και έχει απαλή αφή. Επειδή μπορεί να παρουσιάσει αλλεργίες σε ευαίσθητα άτομα το καλύπτουν συνήθως με μαλλί ή βαμβάκι.

Μαλλί προβάτου: Δεν το συμπαθούν τα ακάρεα και η σκόνη και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα, επίσης είναι καλός θερμομονωτής αφού διατηρεί ζεστή θερμοκρασία το χειμώνα και δροσερή το καλοκαίρι. Δεν καίγεται.

Ίνες κοκοφοίνικα: Αρχικά όπου το βρείτε να ξέρετε ότι θα το πληρώσετε κάτι παραπάνω και αυτό συνδέεται με την έλλειψη του κοκοφοίνικα. Τα στρώματα από αυτό το υλικό προσφέρουν καλή στήριξη και είναι ανθεκτικά.

Βαμβακερό κάλυμμα: Πρόκειται για το κλασικό περίβλημα που έχουν τα οικολογικά στρώματα.

Μοχερ: Το ξέρουμε στα ρούχα, το μαθαίνουμε και στα στρώματα. Το νήμα αυτό με την υπέροχη αίσθηση προέρχεται από το ζώο angora και δίνει ένα υπέροχο μεταξένιο αποτέλεσμα ενώ δίνει και καλή θερμοκρασία.
http://www.queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ