Social Icons

.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Οι εφαρμογές βιβλίων για ψηφιακές συσκευές γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία!



Το 2011 υπήρξε συναρπαστικό έτος για τις εφαρμογές βιβλίου, με εκδότες και σχεδιαστές εφαρμογών να πειραματίζονται με πολυμέσα και διαδραστικά συστήματα, ελπίζοντας ότι θα πουλήσουν ικανό αριθμό από αυτές, ώστε να ανακτήσουν τα κεφάλαια που επένδυσαν.

Η εφαρμογή The Elements παραμένει η μεγαλύτερη επιτυχία του έτους, ενώ ο εκδότης της, η Touch Press, έχει πουλήσει περισσότερα από 250.000 ψηφιακά τεμάχια μέσω της εφαρμογής της, για να αντλήσει 2 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη. Η εταιρία εγκαινίασε αμέσως μετά πολλές νέες εφαρμογές βιβλίου, όπως η Solar Systems και η Waste Land, σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Faber.

Η Touch Press αποτελεί διατλαντική συνεργασία, με τα γραφεία του Λονδίνου να διοικούνται από τον Μαξ Ουίτμπι και τους δύο συνιδρυτές, τους Θίοντορ Γκρέι και Στίβεν Βόλφραμ, να διαμένουν στις ΗΠΑ.

«Η ποιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών μας. Η σχέση μας με την Apple εξαρτάται βέβαια από την επιτυχία της πιο πρόσφατης εφαρμογής μας. Η μέρα που θα κυκλοφορήσουμε έναν κακό τίτλο, θα είναι η χειρότερη της ζωής μας. Αυτό περιορίζει σημαντικά την ταχύτητα παραγωγής μας», λέει ο Ουίτμπι.

Μέχρι στιγμής, η εταιρία δημιουργεί εφαρμογές μόνο για συσκευές που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα iOS, ενώ ο Ουίτμπι εκφράζει την ελπίδα ότι οι δημιουργοί εφαρμογών θα μείνουν σταθεροί στις απαιτήσεις τους, αντιδρώντας στο αίτημα εταιριών, όπως η Amazon, για δραστική μείωση των τιμών τους.

«Πρέπει να χρησιμοποιούμε το μέσον για να προβάλουμε το θέμα και όχι το αντίθετο. Δεν με ενδιαφέρει η αισθητική αρτιότητα, αν η εφαρμογή δεν εμπνέει τους χρήστες και δεν φθάνει στην καρδιά του θέματος», λέει ο κ. Ουίτμπι.

Πηγή: kathimerini.gr

1 σχόλιο:

  1. Aγαπητοί φίλοι,
    εγκάρδιες ευχές σε εσάς και
    τις οικογένειές σας.

    Είθε η μικρή ανάπαυλα των γιορτών να σας χαρίσει γαλήνη και μικρές χαρούμενες καθημερινές στιγμές που τόσο μας είναι απαραίτητες και μας ανατροφοδοτούν στους χαλεπούς καιρούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ