Social Icons

.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

CES: Τέλος για τη Microsoft



Όπως όλα δείχνουν, η εφετινή θα είναι η τελευταία παρουσία της Microsoft στην τεχνολογική έκθεση Consumer Electronics Show! Η CES είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας παγκοσμίος, και μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο, η Microsoft καταλάμβανε ένα σημαντικό μέρος σε αυτήν. Αυτό τελειώνει με την CES του 2012 αφού, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Microsoft, θα είναι και η τελευταία της.

Ο Frank Shaw, αντιπρόεδρος της Microsoft, δήλωσε: “Θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στη CES, επειδή είναι εξαιρετικό μέρος για να έρθουμε σε επαφή με συνεργάτες και καταναλωτές από τις βιομηχανίες τηλεφωνίας, υπολογιστών και ψυχαγωγίας, αλλά δε θα διοργανώσουμε κανένα keynote μετά από αυτή τη χρονιά, επειδή τα χρονοδιαγράμματα των νέων προϊόντων μας δε συμβαδίζουν με τη χρονική περίοδο που διεξάγεται η CES (Ιανουάριος)”

Μετά από 20 συνεχόμενα έτη συνεργασίας με την CEA, η Microsoft θα ακολουθήσει το δρόμο που «χάραξε» η Apple. Η τελευταία συμμετοχή της Apple σε έκθεση ήταν το Macworld Conference & Expo το 2009 και έκτοτε διοργανώνει τα δικά της event για την παρουσίαση των προϊόντων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft θα παραβρίσκεται σε όλες τις επόμενες διοργανώσεις, ωστόσο μόνο για λόγους συναντήσεων με συνεργαζόμενες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας.
ΠΗΓΗ:  http://www.blogtv.gr/r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ