Social Icons

.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Google και Apple, ετοιμάζονται για παρουσίαση «ρολογιών»;



Σύμφωνα με τον Nick Bilton, από την The New York Times, η Apple βρίσκεται στην ανάπτυξη πρωτότυπων νέων συσκευών, μικρών και ικανών να φορεθούν. Νέα τα οποία δεν προκαλούν και κάποια ιδιαίτερη έκπληξη, μιας και αρκετό καιρό φημολογείται ότι τόσο η Apple, όσο και η Google, βρίσκονται στην διαδικασία ανάπτυξης τέτοιων συσκευών που να αλληλεπιδρούν με τα smartphones τους.

Ωστόσο, στόχος της Apple, εκτός της πώλησης περισσότερων smartphones, είναι και η εισαγωγή νέων βοηθητικών, οι οποίες σκοπό θα έχουν μία συγκεκριμένη χρήση, και που φυσικά θα είναι σε θέση να μεταφέρονται εύκολα και δίχως κόπο. Συγκεκριμένα ο Bilton ανέφερε:
«Ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στην Apple, υποστηρίζει ότι τα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν μια μικρή ομάδα εργαζομένων στην οποία η Apple έχει αναθέσει να συλλάβει μία πρωτότυπη και καινοτόμα ιδέα σχετικά με συσκευές ικανές να φορεθούν. [...] Η Apple έχει επίσης πειραματιστεί με διάφορα πρωτότυπα συσκευών τα οποία μπορούν να ανταλλάσσουν πληροφορίες με το iPhone. Όλα αυτά φαίνεται να έχουν κάποιο νόημα από την στιγμή που  η ίδια η Apple ενθαρρύνει τους χρήστες να φορούν ορισμένες συσκευές, όπως το iPod Nano, προσδίδοντάς του ο μέγεθος ενός ρολογιού, καθώς και την πώληση μπρασελέ για να μπορούμε να το φοράμε ως ρολόι στο χέρι». ομάδα εργαζομένων στην οποία η Apple έχει αναθέσει να συλλάβει μία πρωτότυπη και καινοτόμα ιδέα σχετικά με συσκευές ικανές να φορεθούν. [...] Η Apple έχει επίσης πειραματιστεί με διάφορα πρωτότυπα συσκευών τα οποία μπορούν να ανταλλάσσουν πληροφορίες με το iPhone. Όλα αυτά φαίνεται να έχουν κάποιο νόημα από την στιγμή που  η ίδια η Apple ενθαρρύνει τους χρήστες να φορούν ορισμένες συσκευές, όπως το iPod Nano, προσδίδοντάς του ο μέγεθος ενός ρολογιού, καθώς και την πώληση μπρασελέ για να μπορούμε να το φοράμε ως ρολόι στο χέρι».

«Μια ιδέα που συζητείται είναι η δυνατότητα δημιουργίας ενός iPod με curved glass, η οποία θα μπορεί να τυλιχθεί γύρω από τον καρπό μας, έτσι ώστε οι χρήστες να επικοινωνούν με την συσκευή με τη βοήθεια της Siri, το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης της Apple».
http://www.proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ