Social Icons

.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Υπάρχει στην πραγματικότητα το Silent Hill;



Η Centralia (Silent Hill) είναι ένας δήμος και πόλη-φάντασμα στη Columbia County, Pennsylvania
, Ηνωμένες Πολιτείες. Εδώ ζούσαν περισσότερα από 5.000 άτομα το 1960. Έχει έναν κινηματογράφο, 3 σχολεία, μια ντουζίνα από εστιατόρια, ένα ταχυδρομείο και 7 εκκλησίες. Ήταν μια συνηθισμένη ευημερούσα πόλη ανθρακωρύχων.
Το 2010, μόνο 4 άτομα διαμένουν εκεί. Τα περισσότερα από τα εγκαταλελειμμένα κτίρια έχουν κατεδαφιστεί από ανθρώπους ή από τη φύση. Με μια ματιά, η περιοχή φαίνεται τώρα να είναι ένα πεδίο με πολλούς πλακόστρωτους δρόμους με τον καπνό και την στάχτη να φαίνονται μέσα από αυτούς.


Οι τέσσερις πόλης νεκροταφεία-των οποίων το ένα στην κορυφή του λόφου hassmoke αυξάνονται γύρω και έξω από αυτό ... Ο λόγος για όλα αυτά είναι ένα ορυχείο που άρπαξε φωτιά στις αρχές της δεκαετίας του '60 και έχει απομείνει ''ανεξέλεγκτη'' μέχρι και σήμερα. Η φωτιά θα συνεχίσει να καίει για ακόμη περίπου 250 ακόμη χρόνια.


Ο David DeKok είπε για την πόλη (1986): «Αυτός είναι ένα κόσμος όπου κανένας άνθρωπος δεν θα μπορεί να ζήσει, θερμότερος από τον πλανήτη Ερμή, η ατμόσφαιρα του δηλητηριώδη, όπως του Κρόνου. Στο επίκεντρο της φωτιάς, οι θερμοκρασίες υπερέβησαν εύκολα τους 1.000 βαθμούς [Fahrenheit]. Θανατηφόρος σύννεφα του μονοξειδίου του άνθρακα και άλλων αερίων στροβιλίζονται μέσα από τους θαλάμους. "


Η πυρκαγιά κινείται σταδιακά προς όλες τις κατευθύνσεις, απειλώντας τις παρακείμενες πόλεις. Κατά ειρωνικό τρόπο, το όνομα μία από τις πλησιέστερες πόλεις της Centralia είναι Ashland. Το 2006 στην ταινία τρόμου , η πόλη του Silent Hill έχει εγκαταλειφθεί λόγω της παρατεταμένης πυρκαγιάς σε ορυχείο, το οποίο ο συγγραφέας Ρότζερ Έιβαρι λέει ότι εμπνεύστηκε από την Centralia. Όπως και οι χαρακτήρες που περιπλανώνται μέσα στην ομιχλώδη έκδοση του Silent Hill φορώντας εξοπλισμό ορυχείων.
http://trelo-gatos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ