Social Icons

.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Οι 10 εντολές του online dating!!



Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε τη μελλοντική σας σύζυγο? Μην ανησυχείτε καθόλου.Εν έτει 2012, μπορείτε να ψάξετε τη γυναίκα των ονείρων σας, μέσα απο τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Έρευνες που έγιναν απο διάφορα Πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών

Αμερικής , έδειξαν, πως τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί το ποσοστό των γάμων που προκύπτουν απο τα site γνωριμιών.Ωστόσο,το online dating, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Γι αυτό σας παρουσιάζουμε τις 10 εντολές που δεν πρέπει να παραβείτε, για να κατακτήσετε αυτήν που θέλετε!

1)Μην της "κλείσεις πονηρά" το μάτι!
Το να της "κλέισεις πονηρά" το μάτι ή να την προσθέσεις στην λίστα με τις αγαπημένες σου επαφές, φαντάζει γλυκιά χειρονομία για να της δείξεις το ενδιαφέρον σου, αλλά αυτό ισχύει μόνο στη θεωρία. Στην πραγματικότητα, δείχνει πως είσαι τεμπέλης και ζητάς απο εκείνη να κάνει την πρώτη κίνηση.Για να μη φανείς λοιπόν δειλός, θα ήταν προτιμότερο να της στείλεις μήνυμα, διακριτικό και με χιούμορ.Θα μπορούσες να τη ρωτήσεις, για όσα λέει στο προφίλ της, περιλαμβάνοντας και κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σου. Μην ξεχάσεις
να γράψεις το πραγματικό σου όνομα.

2)Μην χρησιμοποιήσεις το κινητό σου τηλέφωνο για να τραβήξεις φωτογραφία προφίλ!
Πρέπει να βάλεις μια φωτογραφία , που να σε κολακεύει για να κάνεις θραύση, οπότε ξέχνα το κινητό σου. Ο φακός απο το κινητό,είναι πολύ ευρύς και μπορεί, ιδίως αν τραβήξεις μια φωτογραφία κοντινή, να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.Επέλεξε, λοιπόν,
μια ψηφιακή μηχανή και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

3)Μην καυχηθείς ποτέ για τα επιτεύγματά σου!
Σε μια μελέτη που έγινε το 2011, για το ποιό προφίλ θεωρούν οι γυναίκες πιο ελκυστικό, νικητής αναδείχθηκε εκείνος που είχε επισημάνει την ικανότητά του να φτιάχνει πεντανόστιμο cheesecake. Αντιθέτως, όσοι περιαυτολογούσαν για τα κατορθώματά τους, δεν είχαν τη ίδια
πέραση στο "ασθενές φύλο".

4)Μην υπερβάλεις!

Όταν δημιουργήσεις το προφίλ σου, μην υπερβάλεις και γίνεις κάποιος άλλος.Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου ακόμα και να χάσεις κάποιες "υποψήφιες"!Το να είσαι αληθινός θα σου κάνει πολύ καλό, ιδίως μακροπρόθεσμα.

5)Μην είσαι πολύ σοβαρός!
Πρέπει να προσθέσεις λεπτομέρειες για τον εαυτό σου, χρησιμοποιώντας χιούμορ και έξυπνες ατάκες.Το χιούμορ, είναι ένα πολύ σημαντικό προσόν σε έναν άντρα, και δείχνει και ευφυία, πράγμα που εξιτάρει τις γυναίκες.

6)Να θυμάσαι το κόκκινο χρώμα!
Επιστρέφουμε στην φωτογραφία προφίλ.Μπορείς να τραβήξεις  την προσοχή της με το κόκκινο χρώμα. Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες ελκύονται πάρα πολύ απο το κόκκινο χρώμα, καθώς προσδίδει κύρος, δυναμισμό και σεξουαλική επιθυμία. Επέλεξε λοιπόν, οπωσδήποτε, μια πινελιά κόκκινου στην κεντρική σου φωτογραφία.

7)Κάνε εσύ την πρώτη κίνηση!
Μην την αφήσεις να κάνει το πρώτο βήμα γιατι έχεις χάσει το παιχνίδι. Πρέπει να την διεκδικήσεις και να της στείλεις εσύ πρώτος.Σκέψου κάτι πρωτότυπο και οπωσδήποτε δείξε οτι έχεις μελετήσει το προφίλ της, για να την κάνεις να νοιώσει ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα.

8)Μην βουτήξεις γρήγορα στα βαθιά!
Μην αποκτήσετε μεγάλη οικειότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα γιατί είναι επικίνδυνο. Δεν πρέπει να δώσετε ο ένας στον άλλον πολλές πληροφορίες, πριν υπάρξει αμοιβαία εμπιστοσύνη.Είναι πολύ εύκολο να ξεγελαστείς, γι αυτό να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται σχετικά με τις προθέσεις σου, αλλά ταυτόχρονα, φειδωλός και επιφυλακτικός.

9)Μην φερθείς παράξενα, αν απορριφθείς!
Αν μια γυναίκα δεν απαντάει στο μήνυμα σου, μην το πάρεις προσωπικά!Και φυσικά, μην της στείλεις ένα θυμωμένο μήνυμα και της ζητήσεις εξηγήσεις. Απλά θεώρησε την," χαμένη υπόθεση" και προχώρα σε επόμενη.

10)Μην αφήσεις ενεργό το προφίλ σου αν κάνεις σχέση!
Μόλις τα πράγματα επισημοποιηθούν μαζί της, μην ξεχάσεις να διαγράψεις  το προφίλ σου. Το ίδιο φυσικά πρέπει να κάνει και εκείνη!Άλλωστε αν μετά κάτι δεν πάει καλά,  μπορείς να το ξαναενεργοποιήσεις.
http://sportygossip.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ