Social Icons

.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τον ερωτεύτηκες; Τρέλανέ τον!


Είναι ο άντρας της ζωής σου έχεις πάθει τρελό λαλά μαζί του από την πρώτη ημέρα (και έχουν περάσει μόλις 7 ημέρες άντε ένα μήνας) και επειδή ο έρωτας καμιά φοράοδηγεί σε ακρότητες, ιδού οι πέντε αθώες κινήσεις που θα κάνεις και θα φρικάρουν κάθε αρσενικό.

1. Εμφανίζεσαι στο σπίτι του χωρίς προειδοποίηση:
Μπορεί να μην απάντησε σε ένα μήνυμα που του έστειλες, μπορεί να μην πρόλαβε να σηκώσει το τηλέφωνο σε κάποια κλήση σου ή μπορεί να άκουσες περίεργους θορύβους όταν τον πήρες λες και δεν ήταν σπίτι. Έτσι, αποφασίζεις να πας στο σπίτι του, να χτυπήσεις το κουδούνι με το έτσι θέλω και να δεις τι συμβαίνει τελικά. Τα κακά μαντάτα μαθαίνονται γρήγορα. Σκέψου απλά πως μια τέτοια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά μπορεί να θέλει να δηλώσει πως ζητά κάτι χαλαρό μαζί σου. Αντίθετα, η δική σου συμπεριφορά μπορεί να κριθεί ακόμα και ανισόρροπη.

Το χειρότερο είναι να τον περιμένεις στο πλατύσκαλό του να επιστρέψει σπίτι του και να του βάλεις και τις φωνές που δεν απάντησε. Εκεί χάνεις και το δίκιο και τον αυτοσεβασμό σου.


2. Κόβεις την μέθοδο αντισύλληψης χωρίς να του το πεις
Μπορεί να του είπες πως παίρνεις το χάπι, μπορεί να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό αλλά το να ζητήσεις από μόνη σου να παίρνετε πιο χαλαρές προφυλάξεις, ειδικά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη γνωριμία σας, είναι ένα βήμα που μπορεί να οδηγήσει στον γκρεμό.

Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί το παλικάρι είναι πως θέλεις να τον τυλίξεις με μια τυχαία εγκυμοσύνη. Ακόμα κι αυτό να μην σκεφτεί, πόσο σίγουρη είσαι εσύ η ίδια πως θέλεις να εμπιστευτείς έναν άνθρωπο που γνωρίζεις ελάχιστα, να γίνει πατέρας ενός παιδιού που μπορεί να μην θέλει ή να σε κολλήσει με κάποιο ευκολοφόρετο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

3. Κάνεις διαρρύθμιση του σπιτιού του (και πιάνεις και κάποιο συρτάρι με πρωτοβουλία σου)
Κάθε φορά που πιάνεις τη σκούπα και το φαράσι και αναλαμβάνεις να του καθαρίσεις το σπίτι, νιώθεις λες και επιμελείσαι το δικό σου σπιτάκι! Κάθε φορά που επισκέπτεσαι το τσαρδί του, θέλεις με πόθο να αφήσεις μια οδοντόβουρτσα, ένα σκουλαρίκι, ένα στριγκάκι, έτσι για να επιστρέψεις.Το να γίνεις συγκάτοικός του χωρίς καμία επίσημη κουβέντα, είναι πέρα για πέρα λάθος. Η ύπουλη κατάληψη του χώρου του, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και εύκολα να ακούσεις το αξιοθρήνητο ”με πιέζεις”.

4. Έγινες κολλητή με τη μαμά και τους φίλους του:
Πήρες την πρωτοβουλία να σηκώσεις το τηλέφωνό του (αυτό κι αν θα τον φρικάρει) και από τότε προσπάθησες να γίνεις φίλη με τη μαμά του και να κάνεις τους κολλητούς του να σε λατρέψουν. Αν εκείνος δεν θέλει να μείνει μαζί σου ή να κάνει κάτι πιο σοβαρό μαζί σου, μην έχεις την αυταπάτη πως θα μείνει με σένα επειδή σε λατρεύει η μαμά ή ο κολλητός του! Ίσα ίσα που οι πολλές φίλιες χωρίς την θέλησή του, μπορεί να έχουν το αρνητικό αντίκτυπο και να νιώσει πως μπαίνεις τόσο στη ζωή του, όσο δεν θέλει… ακόμα τουλάχιστον!

5. Τον κατασκοπεύεις ιντερνετικά και όχι μόνο:
Καλή είναι η ζήλεια αλλά το να γίνεις η σκιά του παντού, μόνο να τον φρικάρει μπορεί! Αν στην μία μέρα που βγαίνετε, ζητήσεις να δηλώσετε τη σχέση σας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, αν καταγράφεις ακόμα και τις φορές που πηγαίνει στην τουαλέτα, αν δεν μπορεί ούτε μια γνωστή του να του στείλει μήνυμα χωρίς να μουτρώσεις, αποχαιρέτα τον σύντροφο που χάνεις.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ