Social Icons

.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Aποκτήστε το πιο λαμπερό δέρμα του Χειμώνα σε δύο κινήσεις



Αν είστε από τις τυχερές με καλό δέρμα, ακολουθήστε δύο απλά... βήματα και είστε έτοιμες να λάμψετε.Η λαμπερή αψεγάδιαστη επιδερμίδα είναι πάντα το ζητούμενο. Κάθε εποχή και κάθε ώρα. Αν το δέρμα σας είναι από μόνο του καθαρό και φρέσκο, τότε έχετε να κάνετε μόνο λίγες, μικρές και εύκολες κινήσεις για να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
Μία ελαφριά κρέμα με ενυδατικές ιδιότητες σε λεπτόρρευστη μορφή θα το κάνει πιο ζωντανό και θα δώσει ομοιόμορφο τόνο και έξτρα λάμψη. Είναι το βασικότερο βήμα για να αναδείξετε την καλή του ποιότητα.
Χρησιμοποιήστε τοπικά και μόνο μία πούδρα που δίνει φως και λάμψη στα σημεία που είναι πιο θαμπά και χρειάζονται μία μικρή κάλυψη. Απλώστε την με κυκλικές κινήσεις, ώστε να αναμιχθεί τέλεια και να μην μπει μέσα στις λεπτές γραμμές της επιδερμίδας.
Αυτές οι κινήσεις αρκούν για να δώσουν λάμψη, να κρύψουν ότι χρειάζεται αλλά να αφήσουν τοδέρμα φυσικό χωρίς πολλά πράγματα πάνω του. Το κρύο του Χειμώνα θα σας δώσει κι έναφυσικό κοκκίνισμα στα μάγουλα που θα ολοκληρώσει την εικόνα.

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ