Social Icons

.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Έκλεβε τα παγκάρια στην εκκλησία


Χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με το cretalive.gr, έλαβε χώρα η τελευταία "έφοδος" σε εκκλησία του δράστη, ο οποίος είχε βάλει στο στόχαστρο τα τάματα των πιστών, έχοντας κερδίσει ως σήμερα, μάλιστα, περίπου 11.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος συνελήφθη, χθες, μετά από απόπειρα διάρρηξης της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα στο Αρχοντικό του δήμου Μινώα Πεδιάδος. Ο δράστης, μαζί με συνεργό του, δεν κατάφεραν να αρπάξουν τα τάματα, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν το φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και να φύγουν πεζή. Αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου, μετέβησαν στο σημείο και κατάσχεσαν το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 43χρονου, μέσα στο οποίο βρέθηκε μία σακούλα με κέρματα, ενώ από την εν λόγω εκκλησία δεν είχαν αφαιρεθεί αντικείμενα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης του Α.Τ. Αρκαλοχωρίου, για την απόπειρα κλοπής προέκυψε για τον 43χρονο ότι, στις 27/11/2011 σε εκκλησία στα Κάτω Πουλια του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων έκλεψε από το παγκάρι 25 ευρώ σε κέρματα και διάφορα τάματα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Επιπλέον, στις 30/11/2011 φέρεται να έκλεψε 70 ευρώ από το παγκάρι εκκλησίας στη Μαχαιρά του δήμου Μινώα.

Ακολούθησε χθες το πρωί, έρευνα στο σπίτι του 43χρονου. Εκεί, αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου σε συνεργασία με Αστυνομικούς του ΤΑΕ Μεσσαράς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πιστόλι διαμετρήματος7,65 mm, ένα γεμιστήρα, 4 πλήρη φυσίγγια διαμετρήματος 0,32 cal, 4 γεννήτριες, 5 ξυλοκοπτικά αλυσοπρίονα και μία ηλεκτρογεννήτρια.

Μάλιστα, ο 43χρονος είχε το θράσος να προσέλθει αυθορμήτως, χθες το μεσημέρι, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου για να καταγγείλει ... την κλοπή του οχήματός του, ωστόσο οι αστυνομικοί, γνωρίζοντας τη δράση του, τον συνέλαβαν!

Αφού ταύτισαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα με αποτυπώματα που είχαν βρεθεί στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Σελιά του Δήμου Φοίνικα Ρεθύμνου, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος ήταν ο δράστης κλοπής 70 ταμάτων, αξίας 10.000 ευρώ.

ofono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ