Social Icons

.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Αγόρι-κουκουβάγια έχει τρελάνει την επιστημονική κοινότητα



Απίστευτο και όμως αληθινό ... ένα μικρό αγόρι γεννήθηκε με την βασική ιδιότητα που χαρακτηρίζει τις κουκουβάγιες: βλέπει τόσο καθαρά  στο σκοτάδι σαν να υπάρχει το φως της ημέρας .

Οι γιατροί έχουν μελετήσει την καταπληκτική όραση του Nong Youhui από τότε που ο πατέρας του, ανησυχώντας για τα έντονα γαλανά μάτια του, τον πήγε στο νοσοκομείο στο Dahua.

Παρά τον καθησυχασμό των επιστημόνων, ο μπαμπάς του μικρού δεν έχει σταματήσει να ανησυχεί αφού όπως δήλωσε «Μου είπαν ότι όσο μεγαλώνει τα μάτια του θα σταματσουν να λαμπηρίζουν και θα αρχίσουν να γίνονται μαύρα, όπως στους …..περισσότερους Κινέζους, αλλά ποτέ δεν έγινε αυτό.”

Ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο απόλυτο σκοτάδι δείχνουν τον Youhui να μπορεί να διαβάσει τέλεια χωρίς φως και βλέπει τόσο καθαρά όσο οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αν όλα τα ελληνόπουλα είχαν αυτή την ικανότητα.... τότε δεν θα μας έσκιαζε κανένα χαράτσι, αφού και να μας κόβανε το ρεύμα θα είχαμε για λάμπες τα μάτια τους!!! Πέρα από την πλάκα ... ο μικρός Youhui "ρίχνει" άπλετο φως και ανοίγει τον δρόμο για νέες έρευνες στην ιατρική που θα δώσουν λύσεις σε άλυτα έως τώρα προβλήματα

http://www.lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ