Social Icons

.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Οι «γκάφες» της χρονιάς που έφυγε!



Ηγέτες, υψηλοί αξιωματούχοι ή δημοσιογράφοι, κανείς δεν είναι αλάνθαστος… Με ένα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, γίνεται μνεία μερικών από τις πιο αστείες γκάφες τη χρονιά που τελειώνει, που έκαναν ακόμη και προέδρους ή πρωθυπουργούς να… κοκκινίσουν. Μεταξύ αυτών και οι εξής:

* «Ηρέμησε. Άκου το γιατρό σου»

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, απευθυνόμενος στην βουλευτή της αντιπολίτευσης, Άντζελα Ίγκλ, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού στο κοινοβούλιο.

* «Τι άλλο να πω; Καταλαβαίνω τον Χίτλερ»

Η φράση «ξέφυγε» από την σκηνοθέτη Λαρς φον Τρίερ στην προσπάθειά του να υποστηρίξει την τελευταία του ταινία, στις Κάννες.

*«Ο πρόεδρος Ομπάμα υποστήριζε τις εξεγέρσεις, σωστά»;

Ο ρεπουμπλικάνος Χέρμαν Κέιν παρουσιάζει «κενά» στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

* «Υπάρχουν τρεις φορείς της κυβέρνησης που θα έχουν καταργηθεί όταν αναλάβω εγώ. Ο εμπορικός, ο εκπαιδευτικός και… δεν θυμάμαι ποιος είναι ο τρίτος»

Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρικ Πέρι, είναι αρκετά… ενημερωμένος.

* «Δεν τον αντέχω. Είναι ψεύτης»

Ο Γάλλος πρόεδρος Σαρκοζί ακούγεται καταλάθος να ψυθυρίζει προς τον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα, σχετικά με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενζαμίν Νετανιάχου.

«Τον βαρέθηκες; Εγώ τον τρώω στη μάπα κάθε μέρα»

Η απάντηση του Μπαράκ Ομπάμα.

* «Θα μπορούσα να τους πυροβολήσω όλους. Θα τους έβγαζα έξω και θα τους εκτελούσα μπροστά στα μάτια της οικογένειάς τους».

Ο δημοσιογράφος Τζέριεμ Κλάρκσον είναι έξαλλος με τους συμμετέχοντες στην γενική απεργία της 30ης Νοεμβρίου στη Βρετανία.
http://www.typos.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ