Social Icons

.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Δόξα Δράμας - Ολυμπιακός live


Μετά από τη νίκη επί του Ατρόμητου ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Δράμα για να αντιμετωπίσει την Δόξα.

Στόχος του Ερνέστο Βαλβέρδε και των παικτών του είναι να πετύχουν την έβδομη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Μάκη Κατσαβάκη.

Η ισοπαλία με την ΑΕΚ, βέβαια, έχει ανεβάσει την ψυχολογία των γηπεδούχων που σε κάθε περίπτωση αναζητούν κάτι πιο αξιοπρεπές από το 6-0 του αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Δόξα Δράμας
Χωρίς προβλήματα και με το μυαλό στο θετικό αποτέλεσμα, λόγω της δύσκολης θέσης στην οποία βρίσκεται, θα παραταχθεί η Δόξα Δράμας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την Παρασκευή (6/1) ο Μάκης Κατσαβάκης ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, από την οποία άφησε εκτός τον Κανακούδη αλλά και τον Ρόκα, με τον τελευταίο να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Αναλυτικά η αποστολή της Δόξας: Σέρεμετ, Δαύκο, Τριποτσέρη, Βέρτζο, Βάντερσον, Ρούτση, Αραβίδη, Τοπούζη, Λίμα, Μπριλάκη, Σικαλιά, Κατσικογιάννη, Αμπουμπακαρί, Σοϊλέδη, Στεριανό, Κουμπρόγλου και Αγγελούδη.

Ολυμπιακός
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τους Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ, αλλά και τον Χολέβας ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής από τις κίτρινες κάρτες.

Αντίθετα ο Ισπανός προπονητής θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιραλάς ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Λόγω της απουσίας του Χολέμπας η άμυνα του Ολυμπιακού θα έχει αλλαγές.

Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Μαρκάνο και ο Τοροσίδης στα δύο άκρα και πιθανότατα Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος στο κέντρο.

Στη μεσαία γραμμή, θέση βασικού θα πάρει και πάλι ο Μανιάτης. Μακούν και Μοντέστο διεκδικούν την άλλη θέση.

Μπροστά τους θα είναι ο Φουστέρ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Τζεμπούρ. Στο ένα άκρο ο Μιραλάς και Φετφατζίδης, Μόνχε θα δώσουν μάχη για την άλλη θέση στο άλλο άκρο.
ΠΗΓΗ:  http://www.sport-fm.gr

Δείτε τον αγώνα ο οποίος ξεκινά στις 19:30 πατώντας ένα από τα παρακάτω link

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ