Social Icons

.

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Αντίρροπο Ε, η εξήγηση !Έχει ειπωθεί και εγώ δεν ξέρω τι, για το αντίρροπο Ε. Το Facebook, αλλά και το Ιντερνέτ γενικότερα, έχει πλημμυρίσει από Έλληνες που το χρησιμοποιούν σαν σήμα τους δηλωτικόν. Είναι σίγουροι όλοι αυτοί τι δηλώνει ? Επιτρέψτε μου να αμφιβάλω ! Έψαξαν βαθύτερα πότε όλοι αυτοί ? Απλώς ενθουσιάστηκαν με κάτι που αισθάνονται ότι τους ταιριάζει. …και όμως, ο μέγιστος των Ελλήνων αστρονόμων Κωνσταντίνος Χασάπης το είχε βρει !
“Ο Κωνσταντίνος Χασάπης (1914 – 1972) ήταν `Έλληνας παρατηρησιακός αστρονόμος και συγγραφέας με καταγωγή από τη Βέροια. Από το 1946 ήταν αστρονόμος του «Αστρονομικού Σταθμού Πεντέλης» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Το 1957 έγινε επιμελητής του Εργαστηρίου Αστρονομίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Εκτέλεσε παρατηρήσεις της ηλιακής φωτόσφαιρας σε συνεργασία με το τμήμα ηλιακών ερευνών των Αστεροσκοπείων Ζυρίχης, Κωνσταντινουπόλεως και Χάρβαρντ. Μελέτησε επίσης κομήτες και εκλείψεις. Συνέγραψε πολλά αξιόλογα βιβλία και μελέτες, μεταξύ των οποίων και τα παρακάτω:
«Κοσμογραφία» (μαζί με τον Δημήτριο Κωτσάκη), το διδακτικό βιβλίο Αστρονομίας της Β’ Λυκείου επί 15 και πλέον χρόνια
«Το κράτος του Ηλίου»
«Η ζωή επί του πλανήτου Άρεως»
«Μαθηματική Γεωγραφία»
«Κοσμογονία»
«Σύμπαν»
«Ο αστήρ της Βηθλεέμ»
«Μεταβολαί της λαμπρότητος του ζενίθ κατά το λυκόφως»Σε πολλές ιστοσελίδες, ο Κ. Χασάπης αναφέρεται ως μέλος της «Ομάδας `Εψιλον», μιας υποθετικής μυστικής ομάδας υπέρ του ελληνισμού. Προφανώς αυτό οφείλεται στην αστρονομική συνεργασία του για τα «Ορφικά» του Ι. Πασσά, όπου χρονολογεί τα απόκρυφα αυτά κείμενα έως και το 11841 π.Χ. με βάση τα αστρονομικά στοιχεία που καταγράφουν. Ο Κ. Χασάπης δημοσίευσε επίσης τη διδακτορική του διατριβή με θέμα «Η Ελληνική Αστρονομία της Β’ Χιλιετηρίδας π.Χ., κατά τους Ορφικούς Ύμνους» (Αθήναι 1967).>>
Ο Κ. Χασάπης λοιπόν ανακάλυψε τα Ισόφωτα. Τι είναι αυτά? Πάντως καμιά σχέση με ομάδα Ε, Ολύμπιους, Σείριους, Πλειάδιους, ξέχασα κάποιους? Δεν φαντάζομαι να νομίζετε ότι θα έρθουν με τα αστραφτερά τους διαστημόπλοια να φορτώσουν εκατομμύρια τόνους Ελληνικό κρέας, δηλαδή εμάς, να μας πάνε στον Ουράνιο Όλυμπο και να κατατροπώσουν το ΔΝΤ και τους εχθρούς μας? Πολλοί πιστεύοντας αφελώς αυτά που τους σερβίρουν οι διάφοροι ΕλληνοΠατέρες έχουν καταντήσει Ταλιμπάν στην νοοτροπία.
Ξεχνούν σκοπίμως ή αφελώς το σοφότατον “μέτρον άριστον”.
Όταν παραστήσουμε το ορατό σύμπαν δισδιάστατα βγαίνει μια έλλειψη με ουράνιες συντεταγμένες. Τότε αν βρούμε όλες τις φωτεινές πηγές που έχουν την ίδια ένταση φωτός, δηλαδή τα ΙΣΟΦΩΤΑ, τότε βγαίνει ένα σχήμα ανθρώπου ξαπλωμένου με τα χέρια πάνω από το κεφάλι του, και ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ. Εδώ δεν θα προχωρήσω σε μεταφυσική ανάλυση, ούτε θα το εξηγήσω με υπερδιαστατική φυσική (δεν διδάσκεται στα πανεπιστήμια) γιατί θα μπλεχτούμε άγρια.
Ελπίζω να καταλάβατε την παν συμπαντική φύση του συμβόλου ! Φυσικά έχουν κυκλοφορήσει άπειρες παραλλαγές του για παραπληροφόρηση, διαλέγετε και παίρνετε ! διότι περί ορέξεως…. (!)
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ