Social Icons

.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Whitney Houston - I Will Always Love You

Η Whitney Houston βρέθηκε νεκρή σύμφωνα με πληροφορίες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Μπέβερλι Χιλς για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το απόγευμα του Σαββάτου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν. Επί 20 λεπτά προσπαθούσαν να την επαναφέρουν αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Το θάνατο της επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός της χωρίς να θέλει να πει περισσότερα για τα αίτια ή για το χώρο όπου συνέβη.
Η 48χρονη σταρ είχε χρόνια προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά και μετά από πολύ καιρό στην αποτοξίνωση είχε κάνει μια προσπάθεια να επιστρέψει στη μουσική σκηνή, αλλά η φωνή της........
δεν ήταν όπως παλιά. Κι ενώ ήταν «καθαρή» και μάλιστα είχε δώσει και συνέντευξη στην Oprah Winfrey στην οποία είχε μιλήσει ανοικτά για τα προβλήματα της, φαίνεται πως ποτέ δεν τα ξεπέρασε ολοκληρωτικά.
Παλαιότερα στην Diane Sawyer είχε δηλώσει ότι έχει το "διάολο" μέσα της, όταν το 2002 είχε αποκαλύψει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με ναρκωτικά. Ο πρώην σύζυγός της Bobbi Brown και η κόρη της Bobbi Christina είναι συντετριμμένοι από το θάνατό της, ενώ μισή ώρα νωρίτερα είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τη μητέρα της Cissie. Πριν από δύο μέρες είχε επισκεφθεί κλαμπ στο Λος Άντζελες και δεν έδειχνε να είναι πολύ καλά, προκαλώντας καβγάδες με τους φωτογράφους και όποιον έβρισκε μπροστά της.



Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ