Social Icons

.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος… σήμερα!


Ο στρατηγός του Κόκκινου Στρατού Ζούκοφ ποζάρει στο Βερολίνο, ο Χίτλερ φωτογραφίζεται από… τουρίστες με φόντο τον πύργο του Άιφελ και Ρώσοι στρατιώτες από το Λένινγκραντ κάνουν βόλτες στην Άγια Πετρούπολη. Χρησιμοποιώντας τις εκπληκτικές δυνατότητες του Photoshop, ο ταλαντούχος Ρώσος γραφίστας ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια ένα project, στο οποίο «ενώνει» φωτογραφίες από τη περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με αντίστοιχες στο ίδιο ακριβώς σημείο σήμερα.

Η ιστοσελίδα του ανανεώνεται τακτικά, ενώ μέχρι σήμερα φιλοξενεί φωτογραφίες από την πολιορκία του Λένινγκραντ, την υπεράσπιση της Μόσχας, την απελευθέρωση της Πράγας και της Βιέννης, αλλά και φωτογραφίες από την καθημερινή ζωή στο Παρίσι.

Όπως λέει ο ίδιος στους επισκέπτες του: «Αγαπητοί φίλοι, αν ενδιαφέρεστε για ένα ταξίδι στον χρόνο, θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω. Αλλά προσοχή, η ιστορία κρύβει συχνά πολλές και τρομακτικές σελίδες και η επιστροφή στο παρόν είναι πολύ πιο ευχάριστη από το ταξίδι στο παρελθόν…». Σε κάθε περίπτωση, η δημιουργίες του είναι εντυπωσιακές.

Δείτε μερικές από τις πιο αντιπροσωπευτικές στην Photo Gallery.











ΠΗΓΗ: http://www.in2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ