Social Icons

.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: συμμετοχή σε προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού

Από Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 και έως Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 οι δικαιούχοι των «παροχών της Αγροτικής Εστίας για το έτος 2012» μπορούν να προσέλθουν στα ΚΕΠ να δηλώσουν συμμέτοχη στα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού, Εκδρομών και Αγοράς Βιβλίων του ΟΓΑ/ΛΑΕ έτους 2012.

Δικαιούχοι είναι:

1) Συνταξιούχοι ΟΓΑ

2) Ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης του ΟΓΑ που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.

3) Οι σύζυγοι των ως άνω προσώπων, εφόσον είναι οι ίδιοι δικαιούχοι της Αγροτικής Εστίας

4) Τα μέλη των οικογενειών των ανωτέρω προσώπων (σύζυγοι – παιδιά) που είναι έμμεσα ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ

5) Δικαιούχοι σύνταξης επιζώντων.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που προσκομίζονται από τον ενδιαφερόμενο κατά την προσέλευσή του στα ΚΕΠ είναι:

1) Τα Βιβλιάρια Υγείας Ο.Γ.Α. (ατομικό και των προστατευομένων μελών, τα οποία θέλει να συμμετέχουν στις διαθέσιμες παροχές μαζί του) Θεωρημένα – σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

2) Απόκομμα πληρωμής σύνταξης (εφόσον υπάρχει) ή απόκομμα καταβολής εισφορών (για ασφαλισμένους)

3) Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας

4) Τα άτομα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του ΟΓΑ – χήρες ή και ορφανά, θα πρέπει να προσκομίσουν και την επιστολή που τους έχει αποστείλει ο ΟΓΑ.

Επισημαίνουμε ότι:

1) οι αιτήσεις για τη δωρεάν παροχή βιβλίων θα γίνουν μαζί με τις αιτήσεις του Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών και θα δοθούν στους δικαιούχους έπειτα από κλήρωση,

2) Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν κατέχει Βιβλιάριο Υγείας ΟΓΑ, δεν μπορεί να μετέχει στα προγράμματα Αγροτικής Εστίας έτους 2012,

3) Σε περίπτωση που ο δικαιούχος προσκομίσει αθεώρητο βιβλιάριο, θα πρέπει να γίνει θεώρηση πρώτα από τον αρμόδιο ανταποκριτή ΟΓΑ και μετέπειτα να υποβληθεί η αίτηση στα ΚΕΠ και

4) Σε περίπτωση που προσέρθει τρίτο πρόσωπο για την υποβολή της αίτησης θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσει όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά καθώς και νόμιμη εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ Κ.Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ