Social Icons

.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Τα "απίθανα" κόμματα που διεκδικούν τη ψήφο μας!

Απ΄ όλα έχει ο εκλογικός μπαξές. Από τους "Πειρατές" , τους "Φίλους του Ανθρώπου" και το Κόμμα Επιχείρηση: χαρίζω οικόπεδα και χρέη - σώζω ζωές μέχρι τους...
τυραννοκτόνους!

36 συνολικά κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων και μεμονωμένοι υποψήφιοι κατέθεσαν αιτήσεις στον Αρειο Πάγο και θα διεκδικήσουν την ψήφο μας στις επερχόμενες εκλογές της 6ης Μαϊου.

Αν μη τι άλλο όταν μιλάμε για πολιτικό χιούμορ δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την υποψηφιότητα του Μ.Τζαλαζίδη και το κόμμα του "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.)".
Πρόκειται για το μοναδικό κόμμα που ο λιτός τίτλος του εξηγεί ταυτόχρονα και τις προγραμματικές του θέσεις.

Ξεχωρίσαμε ακόμη το κόμμα "Τυραννοκτόνοι" στο οποίο υπάρχει ένας και μόνο υποψήφιος ο κύριος Αθανάσιος Δασκαλόπουλος.
Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε τις προγραμματικές θέσεις του κυρίου Δασκαλόπουλου ωστόσο ιστορικά οι τυραννοκτόνοι είναι εκείνοι που σκοτώνουν τους τυράννους, δηλαδή τους καταπιεστικούς ηγέτες. Δεν ξέρουμε εάν ο κύριος Δασκαλόπουλος θέλει να μιμηθεί το παράδειγμα του Αρμόδιου και του Αριστογείτονα που δολοφόνησαν το 514 π.Χ τον Πεισαστρατίδη και αργότερα τον Ιππαρχο.

Το κόμμα "Φίλοι του Ανθρώπου" του Κωνσταντίνου Σταμούλη αυτοπροσδιορίζεται ως κίνημα πολτικού σουρεαλισμού.
Τα μέλη του κόμματος πιστεύουν στο ρητό που λέει "δεν ξέρουμε τίποτα και θέλουμε να το μεταδώσουμε σε αυτούς που τα ξέρουν όλα".

Το κόμμα των Πειρατών ξεκίνησε πριν 6 χρονια απο τη Σουηδία και απέκτησε φανατικούς φίλους και στην Ελλάδα γι΄αυτό και διεκδικεί την ψήφος μας στις επερχόμενες εκλογές με αρχηγό τον Ιωάννη Παναγόπουλο.

Μεταξύ άλλων οι Πειρατές ζητούν την προστασία της ιδιωτικότητας και των ατομικών δικαιωμάτων από επεμβάσεις κρατών και εταιρειών, την μεταρρύθμιση της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων, με μείωση του χρόνου προστασίας και ελεύθερη χρήση ψηφιακών αντιγράφων για ιδιωτική,  μη-εμπορική χρήση.

Φυσικά ο Βασίλης Λεβέντης με την Ενωση Κεντρώων επιμένει να διεκδικεί την ψήφο μας και σε αυτές τις εκλογές ενώ και  ο αγέραστος Δημοσθένης Βεργής των Ελλήνων Οικολόγων κάνει για μια ακόμη φορά αισθητή την παρουσία του συμπράττωντας με την πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου.
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ