Social Icons

.

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Θέλετε να εκδικηθείτε τον πλούσιο γείτονά σας; Ο Τζορτζ Λούκας έχει τη λύση!


Τα καπρίτσια των πλούσιων γειτόνων του και τα προβλήματα που του δημιουργούν εδώ και χρόνια βαρέθηκε ο διάσημος σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας και αποφάσισε να αναλάβει δράση, κάνοντάς τους να μετανιώσουν πικρά που έμπλεξαν μαζί του.

Ο σκηνοθέτης αποφάσισε πριν από από περίπου μια 10ετια να μετατρέψει το 27 στρεμμάτων ράντσο του στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, μια από τις ακριβότερες περιοχές των ΗΠΑ, σε κινηματογραφικά στούντιο, με γυμναστήριο, παιδικό σταθμό και πάρκινγκ χωρητικότητας 200 οχημάτων. Η λειτουργία του υπολογίζεται ότι θα απέφερε στην περιοχή τουλάχιστον 300 εκατ. δολάρια, χάρη στην οικονομική δραστηριότητα που θα αναπτυσσόταν.

Οι γείτονές του ωστόσο δεν ήταν καθόλου ενθουσιασμένοι με την ιδέα και με συνεχείς καταγγελίες και παράπονα στην τοπική κοινότητα, παρεμπόδιζαν την ολοκλήρωση του έργου, ισχυριζόμενοι ότι το μόνο που θα έφερνε στην περιοχή το στούντιο θα ήταν βαβούρα και μποτιλιάρισμα.

Ο Λούκας λοιπόν, κουράστηκε να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μαζί τους και αντί για στούντιο, αποφάσισε να δωρίσει το ράντσο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα το μετατρέψει σε σπίτια για άπορες οικογένειες και ηλικιωμένους. Άλλωστε, γνωρίζει καλά πως αν η μαγεία του κινηματογράφου ενοχλεί μια φορά τους γείτονές του, το να γεμίσει η περιοχή με φτωχούς και κατατρεγμένους θα τους τσακίσει όχι μόνο το ηθικό, αλλά και τα νεύρα.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε: «Η πικρία και ο θυμός που δέχτηκα όλα αυτά τα χρόνια από τους ιδιοκτήτες γης στην περιοχή με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν θέλω να αφιερώσω άλλο χρόνο, χρήμα και ενέργεια στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Αφού λοιπόν ζητούν το ράντσο μου να παραμείνει ένα απλό σπίτι και να μην γίνει στούντιο, θα τους κάνω τη χάρη. Θα το μετατρέψω σε ένα σπίτι για όλους αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη».
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ