Social Icons

.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Online Νηπιαγωγείο;

Μία πολύ πρωτοποριακή υπηρεσία για τα παιδιά ήρθε στο διαδίκτυο. Πρόκειται για ένα online νηπιαγωγείο, το http://tinascraft.com
! Είναι διαθέσιμο τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά και απευθύνεται στα παιδιά όλου του κόσμου με ηλικία από 3 μέχρι 7 ετών.

Μέσα στο TinasCraft.com οι μικροί μας ήρωες μπορούν και εξασκούνται σε μαθηματικά quiz, τα οποία έχουν πολύ ευχάριστη εικονογράφηση, ενώ παρέχεται μέχρι και η εξήγηση σε κάθε λάθος απάντηση.

Στο TinasCraft.com μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε μία τεράστια εγκυκλοπαίδεια για τον κόσμο. Με την τέλεια παιδική εικονογράφηση, τα παιδιά μαθαίνουν για τα ζώα, τα μέσα μεταφοράς, το σύμπαν και για πολλά άλλα, ενώ μπορούν να απολαύσουν μια πληθώρα από σχετικά video, φωτογραφίες, ήχους και αντίστοιχα quiz.

Επιπλέον το συγκεκριμένο online νηπιαγωγείο διαθέτει κι ένα ειδικό section για τη μουσική και την τέχνη με άρτιο και πρωτοποριακό τρόπο προσέγγισης του θέματος.

Η μεγάλη έκπληξη του TinasCraft.com βρίσκεται στις χειροτεχνίες! Πραγματικά έχει εκατοντάδες προτεινόμενες κατασκευές αλλά και εκτυπώσιμες ασκήσεις για ζωγραφική ή για εξάσκηση στα μαθηματικά.

Όλα αυτά ολοκληρώνονται με την ενημέρωση των στατιστικών για τους γονείς και τους δασκάλους για να έχουν άμεσα την επίβλεψη της δραστηριότητας των παιδιών.

Προσεχώς το online νηπιαγωγείο θα εμπλουτιστεί με ένα επιπλέον section για παραμύθια! Όσον αφορά την τιμή είναι μόνο €6.90 το μήνα, όπου αν σκεφτούμε άλλα κόστη των παιδιών, είναι πολύ οικονομικό! 

http://www.myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ