Social Icons

.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Πουρνάρι Δομοκού: Ληστές "μπούκαραν" σε σπίτι ζευγαριού
Νεκρός ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης

Το τραγικό συμβάν έγινε μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στο Πουρνάρι Δομοκού - Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι που νιώθουν ότι είναι στο έλεος των κακοποιών...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport στις 11:30΄ χθες βράδυ τέσσερις κουκουλοφόροι αρχικά προσπάθησαν να παραβιάσουν το παράθυρο και αφού δεν τα κατάφεραν, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού και εισέβαλαν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού.

Οι ληστές οδήγησαν σε διαφορετικά δωμάτια τον 81χρονο ιδιοκτήτη και την 74χρονη γυναίκα του και άρχισαν να τους χτυπούν για να τους πουν που έχουν τα χρήματα.

Ο παππούς που αντιμετώπιζε πρόβλημα και με τη καρδιά του, έπεσε στο πάτωμα όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Στη συνέχεια οι ληστές αφού έκαναν άνω-κάτω το σπίτι πήραν ότι βρήκαν και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με τα όσα είπε η ηλικιωμένη γυναίκα στους αστυνομικούς οι ληστές μιλούσαν Αλβανικά μεταξύ τους.

Η 74χρονη κάλεσε σε βοήθεια ένα γείτονα, ο οποίος ενημέρωσε αστυνομία και ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς για τον 81χρονο ήταν ήδη αργά.

Στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός και έχουν στηθεί μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία για τον εντοπισμό των δραστών.
Πηγή

2 σχόλια:

  1. ναι αλλα οταν τους μαζευετε και σας κανουν δουλειες φτηνες ειναι καλά;; μηπως φταιτε και σεις ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειναι οι δουλειές που προσφέρουν φθηνές είναι οτι ΚΑΝΕΝΑΣ ελληνας δεν ήρθε επαρχία να δουλέψει στα χωράφια...... και οι ίδιοι έχουν φύγει από τα χωριά τους πόσο μάλλον να έρθουν άλλοι.
    Δεν τους μαζεύουν μόνο οι αγρότες.
    Για δουλειές φθηνές και άλλοι τους μαζεύουν.
    Να βάψουν το σπίτι.... να κουρέψουν το γκαζόν τους, να τους κρατήσουν τους γέρους γονείς τους, να τους σιδερώσουν τα βρακιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ