Social Icons

.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Το νέο σπίτι $7εκατ. του ιδρυτή του FACEBOOK, κοντά στα νέα γραφεία τους

Ο ιδρυτής του facebook, Mark Zuckerberg, o οποίος μέχρι πρότινως έμενε σε διαμέρισμα, πετακόμισε στο νέο του σπίτι! To νέο του σπίτι 5.000τμ, διαθέτει 5 κρεβατοκάμαρες, 5 μπάνια, μεγάλα παράθυρα, και μεγάλη αυλή για να παίζει ο αγαπημένος του σκύλος! Επιπλέον έχει πισίνα με θαλασσινό νερό, και ένα μεγάλο δωμάτιο - αίθριο για τις ηλιόλουστες μέρες! Σύμφωνα με το businessinsider πάντα, πλήρωσε πολλά και συγκεκριμένα $7ΕΚΑΤ., για αυτό που πήρε! To σπίτι κατασκευάστηκε το 1903, και από τότε έχου γίνει πολλές ανακαινίσεις! Βέβαια ένας από τους λόγους είναι ότι θα είναι κοντά στα νέα γραφεία του facebook, οπότε γι' αυτό και δεν το πολυσκέφτηκε!! Άλλωστε τι ανάγκη έχει το παλικάρι;; Όλο τον πλανήτη στα πόδια του!!Ο Zuckerberg ζουσε σε ένα πολύ μοντέρνο διαμέρισμα, νοικιασμένο, στο Palo Alto με μια κρεβατοκάμαρα...και το είχε δείξει και στα media λέγοντας: "Τα λεφτά δεν με άλλαξαν!".
Από την άλλη έρχεται το Forbes, και λέει ότι δεν πήρε και κάτι σπουδαίο, είναι από τους νεότερους δισεκατομυριούχους του πλανήτη!! Ο Larry Ellison της Oracle, ζεί σε ένα σπίτι 8.000 τμ, ενώ ο Bill Gates της Microsoft ζει σε ένα σπίτι 66.000τμ!!
Και τώρα θα έρθει το whatwomenlove.gr, να πει:
Αφήστε τον 26χρονο ήσυχο!!!! Ξέρω πάρα πολλούς στην ηλικία του που θα τον ζήλευαν!! Πραγματικά, είναι μόνος του και ο σκύλος του!! Το σπίτι αυτό είναι αρκετό και για τα παιδιά του και τα εγγόνια του, είναι ανάγκη να παραδειγματίζεται από τις υπερβολές των 50ρηδων ομοίων του;;; Στα 50 του θα έχει 10 σπίτια σαν κι αυτο, όχι ένα!!!
.whatwomenlove.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ