Social Icons

.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ BINTEO: Oι σάλπιγγες της Αποκάλυψης ξεκίνησαν από Κόστα Ρίκα και Ουκρανία;



Είναι οι μυστηριώδεις ήχοι που ακούστηκαν προχθές σε όλη την Κόστα Ρίκα προάγγελος της λεγόμενης Αποκάλυψης ; Κάποιοι υποστηρίζουν ακριβώς αυτό, καθώς ο μυστηριώδης ήχος που ακούστηκε σε όλη τη... χώρα στις 00:30 το πρωί προκάλεσαν ανάμικτα συναισθήματα στους κατοίκους. Το φαινόμενο έχει προηγηθεί και στην Ουκρανία, όπου ξεκάθαρα ακουγόταν σάλπιγγες από τον ουρανό! Για να γίνουμε πιο ξεκάθαροι, φανταστείτε τους ήχους που ακούτε κάθε φορά που γίνεται αστραπή, δηλαδή το "μπουμπουνητό", μόνο που δεν είναι καθόλου, μα καθόλου τέτοιο!

Ο Ronny Quintero σεισμολόγος δήλωσε για το γεγονός πως πρέπει να εξεταστεί την ώρα που έγινε και στην τοποθεσία ώστε να διευκρινίσει με βεβαιότητα πως ο ήχος δεν οφειλόταν σε κάποια σεισμική δόνηση. Ο ίδιος πρόσθεσε πως εξαρτώμενης της τοποθεσίας είναι εύκολο να αποκλείσει ή όχι την πιθανότητα τεκτονικής διάρρηξης.

Το σεισμολογικό και ηφαιστειακό ινστιτούτο OVSICORI της Κόστα Ρίκα έκανε γνωστό πάντως πως δεν υπήρξε κάποια γεωλογική δραστηριότητα στη χώρα.

Το περίεργο αυτό βουητό το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο, μοιάζει με το αντίστοιχο φαινόμενο στην Ουκρανία. Είναι απαραίτητο να σημειωθεί για όσους δουν το βίντεο από την Κόστα Ρίκα και αναρωτηθούν ποιος ακριβώς είναι ο ήχος, πως ούτε άνεμος υπήρχε ούτε η περιοχή που καταγράφηκε ήταν κοντά σε θάλασσα! Για όσους διαθέτουν ακουστικά θα ήταν καλύτερα να τα χρησιμοποιήσουν.

Το βουητό ακούστηκε σε όλη σχεδόν τη χώρα από την Heredia μέχρι το Perez Zeledon.
Το θέμα είναι πρώτη είδηση σε πολλά ΜΜΕ στη χώρα μεταξύ αυτών και η αγγλόφωνη έκδοση Costa Rica News .

Οι σάλπιγγες του Κιέβου 11 Αυγούστου 2011

Ακούγονται (στα ρώσικα) τα σχόλια ενός μικρού παιδιού προς τη μητέρα του, το οποίο λέει "Δέν ξέρφω μαμά τί είναι αυτοί οι ήχοι, μοιάζουν να έρχονται απο το πουθενά"! Και η μητέρα του συμφωνεί πως φαίνονται να είναι απόκοσμοι, μιας και δεν είναι ούτε ήχοι απο σειρήνες εργοστασίου ή κάτι άλλο παρεμφερές ούτε έχουν ξανακουστεί ποτέ!
Μήπως πράγματι ζούμε στους έσχατους καιρούς;;;


http://www.athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ