Social Icons

.

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Δελτίο τύπου για την τις εκδηλώσεις κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας στη Σπερχειάδα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δελτίο τύπου για την τις  εκδηλώσεις κυκλοφοριακής αγωγής και  οδικής ασφάλειας στη Σπερχειάδα.

Ο Όμιλος Ενεργών Πολιτών Δυτικής Φθιώτιδας με ιδιαίτερη ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης διοργανώνει στη Σπερχειάδα, στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, στο Συνεδριακό κέντρο και στο Παλαιό Γυμνάσιο, εκδηλώσεις κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας με τη συμμετοχή του Ινστιτούτου “Πάνος Μυλωνάς”, του ΚΠΕ Υπάτης, του ΑΤ Σπερχειάδας και των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και Λυκείων της Δυτικής Φθιώτιδας την Παρασκευή 7 Μαΐου 2010 και την Δευτέρα 10 Μαΐου 2010.
Τις εκδηλώσεις υποστηρίζουν  η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φθιώτιδας. οι δήμοι Σπερχειάδας, Μακρακώμης, Υπάτης, Αγίου Γεωργίου, η κοινότητα Τυμφρηστού, οι σύλλογοι: Ομοσπονδία συλλόγων Φθιώτιδας, Σύλλογος των Απανταχού Πτελεωτών, Σύλλογος Απανταχού Λευκαδιωτών “Ο Άγιος Νικόλαος”, Σύλλογος των εν Αθήναις Παλαιοβραχινών, Σύλλογος των Απανταχού Κλωνιωτών “Ο Άγιος Παντελεήμων”, Σύλλογος των Απανταχού Φτεριωτών “Ο Άγιος Γεώργιος”, Σύλλογος των Απανταχού Σπερχειαδιτών, Σύλλογος των Απανταχού Κυριακοχωριτών, Σύλλογος των εν Αθήναις Γαρδικιωτών και η Ενορία Αγίου Νικολάου Πτελέας.
Η κυκλοφοριακή και οδική συμπεριφορά μας ως πεζών και εποχούμενων είναι ζήτημα ζωής και θανάτου και αφορά όλους. Οι αριθμοί περιγράφουν μια τραγική πραγματικότητα που καθιστούν εθνική  υπόθεση την αντιμετώπισή τηςΟι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με ομιλία  του κ. Τάσου Ιαβέρη, για τους γονείς των μαθητών και τους πολίτες, στο τέλος του Μάη σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Η ομιλία ήταν προγραμματισμένη  για την Τρίτη 4 Μαΐου και αναβλήθηκε λόγω των κηρυχθεισών απεργιών.Επισυνάπτουμε πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Για το ΔΣ του Ο.Ε.Π.ΔΥ.Φ
Ο πρόεδρος                                       Ο Γραμματέας
Κοντογιάννης Νικόλαος             Αρβανίτης Κωνσταντίνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ