Social Icons

.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

10 ''ηξερες ότι..'' που μάλλον ''δεν ήξερες ότι..''

10 ''ηξερες ότι'' που μάλλον ''δεν ήξερες ότι..''! Εν είδει διαλείμματος, επιλέξαμε δέκα σύντομες προτάσεις που εσωκλείουν γνώση εγκυκλοπαιδική! Αχρείαστη να είναι, αλλά δεν ξέρεις και σε ποια συζήτηση θα βρεθείς!
Για να τις δούμε:
1) Για να καταφέρει να περπατάει με τον περιφημο σέξι τρόπο της, η Μεριλιν Μονρόε είχε πριονίσει ένα κομμάτι απο το τακούνι του ενός παπουτσιού της!
2) Στον γνωστό άθλο τοθ Ηρακλή. "τα χρυσά μήλα των εσπερίδων" ήταν πορτοκάλια!
3) Μόνο το 0,01% των γονιδίων φαίνονται εξωτερικά στον άνθρωπο(χρώμα ματιών, δέρματος)!
4) Ο Ρόναλντ Ρέιγκαν, ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Χάρισον Φορντ είναι οι τρεις άνθρωποι που έχουν ήδη αγοράσει κομμάτι γης στο φεγγάρι. (Κομμάτι "γης" στο φεγγάρι! Δεν στέκει. Και εκτός των άλλων ποιος και με ποιο δικαίωμα πουλάει για να αγοράσουν κάποιοι)!
5) 800 δις δολ. είναι τα έσοδα από το παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών, τον χρόνο!
6) Η χριστιανική οργάνωση "Διεθνής Χριστιανική Αλληλεγγύη", πληρώνει 56 δολάρια το "κεφάλι", για κάθε γυναίκα που πουλιέται ως σκλάβα στο Σουδάν, προκειμένου να την "ελευθερώσει"! Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει απελευθερώσει, με αυτόν τον τρόπο, πάνω από 11.000 γυναίκες!
7) Το χαμόγελο στον άνθρωπο, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας 17 μυών του προσώπου!
8) Στη Βίβλο αναφέρονται 49 διαφορετικά φαγητά, το αλάτι περισσότερες από 30 φορές, ενώ τα αμύγδαλα και τα φιστίκια είναι οι μόνοι "βιβλικοί" ξηροί καρπο.
9) Ο αναπτήρας ανακαλύφθηκε πριν από τα σπίρτα!
10) Οι διαστημικές στολές των αστροναυτών ζυγίζουν 103 κιλά στη Γη αλλά στο διάστημα είναι πανάλαφρες λόγω της έλλειψης βαρύτητας.
numbersland

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ