Social Icons

.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Αποκτήστε γαλάζια μάτια με απλή επέμβαση με λέιζερ


Μία «βολή» με ακτίνες λέιζερ και είκοσι δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να αποκτήσετε τα γαλάζια μάτια των ονείρων σας, τα οποία είχε κάποιος πρόγονός σας αλλά εσείς δεν τα κληρονομήσατε.
Ο δρ Γκρεγκ Χόμερ ανακάλυψε μέθοδο με την οποία μπορεί να κάνει γαλάζια τα καστανά μάτια. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Lumineyes μπορεί να προσφέρει το γαλάζιο των ονείρων του σε κάθε πελάτη ή πελάτισσά του. Χρησιμοποιώντας ακτίνα λέιζερ συντονισμένη σε συγκεκριμένη συχνότητα μπορεί να αλλάξει μόνιμα το χρώμα των ματιών.
Η ακτίνα λέιζερ αφαιρεί την καφέ χρωστική ουσία, που ονομάζεται μελανίνη, από το ανώτερο στρώμα της ίριδας. Δύο με τρεις εβδομάδες αργότερα η ίριδα γίνεται γαλάζια. Ωστόσο, η διαδικασία την οποία έχει αναπτύξει ο δρ Χόμερ στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, είναι μη αναστρέψιμη, επειδή ο καφέ ιστός δεν μπορεί να αναγεννηθεί.
Ο Αμερικανός ερευνητές έχει αρχίσει κλινικές δοκιμές της μεθόδου του, ωστόσο χρειάζεται ακόμα χρόνο και κυρίως χρήματα προκειμένου να ολοκληρώσει την έρευνά του.
Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η μέθοδος θα μπορεί να εφαρμοστεί ευρέως, εκτός ΗΠΑ, μέσα στους επόμενους δεκαοκτώ μήνες, ενώ η ανάλογη διαδικασία εντός ΗΠΑ θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο λόγω της γραφειοκρατίας.
Οσο για το κόστος της επέμβασης, την οποία ο ερευνητής χαρακτηρίζει απολύτως ακίνδυνη, θα κυμαίνεται περίπου στις 3.500 ευρώ. Ο δρ Χόμερ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα KTLA Morning News αποκάλυψε ότι χιλιάδες υποψήφιοι πελάτες επικοινώνησαν μαζί του με email για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους.
«Ενα μπλε μάτι δεν είναι αδιαφανές, μπορείτε να δείτε βαθιά μέσα σε αυτό, ενώ ένα καστανό είναι αδιαφανές. Νομίζω ότι υπάρχει βάση στη ρήση ότι τα μάτια είναι παράθυρο της ψυχής» είπε, εμφανώς ικανοποιημένος που θα μπορεί σύντομα να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία των πελατών του.
http://www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ