Social Icons

.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αντίο ρυτίδες σε 5 λεπτά!


Αντίο Botox! Νέος ορός που κυκλοφορεί στην αγορά υπόσχεται ότι μπορεί να λειάνει τις ρυτίδες στο πρόσωπο μέσα σε μόλις πέντε λεπτά. Ηδη 14.000 γυναίκες έχουν γραφτεί στη λίστα αναμονής στη Βρετανία για να τον αποκτήσουν!
Η ερευνητική ομάδα πίσω από το Freezeframe, όπως ονομάζεται το προϊόν, στην ουσία κλήθηκε να ανταποκριθεί στο αίτημα εκατομμυρίων γυναικών που ήθελαν μια εύκολη λύση προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ρυτίδες.
Ετσι λοιπόν, δημιούργησαν τον αν μη τι άλλο εύχρηστο ορό που φέρεται να έχει το αποτέλεσμα του Botox με μόλις λίγες σταγόνες προϊόντος που αλείφεται στην επιδερμίδα.
Οι δημιουργοί του υποστηρίζουν ότι το Freezeframe διαθέτει μυοχαλαρωτικά συστατικά που κάνουν τις ρυτίδες να εξαφανίζονται. Συγκεκριμένα, περιέχει μια πρωτεΐνη που ονομάζεται Snap-8 και εμποδίζει τα νευρικά κύτταρα να παράγουν χημικά που δίνουν την εντολή στους μυς να συσπώνται. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται στο ελάχιστο η κίνηση, οπότε και οι ρυτίδες.
Επίσης, το προϊόν αυτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αυστραλιανή εταιρεία Selcare Corporation and Skin Labs που το παράγει, βασίζεται σε ένα νέο συστατικό, το Inhibox, το οποίο φέρεται να περιέχει αμινοξέα που επιδιορθώνουν τα δερματικά κύτταρα τα οποία έχουν υποστεί τις συνέπειες της γήρανσης, προκαλώντας έτσι μια αίσθηση σύσφιξης που σύντομα γίνεται και ορατό αποτέλεσμα.
Πάντα σύμφωνα με τους δημιουργούς του Freezeframe, ο συνδυασμός των παραπάνω συστατικών κάνει τον ορό 30% πιο αποτελεσματικό στη λείανση της επιδερμίδας σε σύγκριση με ένα άλλο συστατικό που έχει χρησιμοποιηθεί στα καλλυντικά που υπόσχονται δράση Botox, το argireline.
Σε ανεξάρτητες έρευνες που έγιναν στον νέο ορό, το 100% των γυναικών δήλωσαν πως είδαν τις ρυτίδες τους να μειώνονται μέσα σε πέντε λεπτά. Υστερα από 28 ημέρες εφαρμογής, οι περισσότερες γυναίκες διαπίστωσαν μείωση των ρυτίδων κατά 35%, ενώ κάποιες έκαναν λόγο και για μείωση μεγαλύτερη του 60%!
Οι ειδικοί πάντως υπογραμμίζουν πως δυσκολεύονται να καταλάβουν πώς ένα προϊόν που εφαρμόζεται πάνω στο δέρμα μπορεί να διεισδύσει σε αυτό τόσο αποτελεσματικά ώστε να δράσει στις στιβάδες των μυών που υπάρχουν κάτω από αυτό και ευθύνονται για τις ρυτίδες.
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ