Social Icons

.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο άντρας που γέννησε 3 παιδιά σκέφτεται να κάνει υστερεκτομή...



Το 2008, ο Thomas Beatie έγινε είδηση​​, όταν έγινε ο πρώτος άνδρας που γέννησε. (Αν το χάσατε, ο Beatie γεννήθηκε κορίτσι, έκανε αφαίρεση στήθους και νομικά έγινε άντρας, αλλά διατήρησε τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα του άθικτα.) Από τότε, έχει κάνει ακόμα δύο παιδιά: τους Austin, 2 ετών, και Jensen, 1 έτους.
Τώρα, ο Beatie εξετάζει το ενδεχόμενο μιας άλλης μεγάλης αλλαγής, της υστερεκτομής, η οποία θα συμβάλει στη...
σταθεροποίηση του ως αρσενικό, σύμφωνα με εκθέσεις της Daily Telegraph.
Ο Beatie εμφανίστηκε με τη σύζυγό του, Νάνσι και τα τρία παιδιά τους σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο σόου «Οι Γιατροί» χθες για να συζητήσουν τη μετάβαση του από τη μητρότητα στην πατρότητα και να μιλήσουν για το πώς όλη αυτή η προσοχή έχει επηρεάσει την οικογένειά τους. Η αμφιλεγόμενη εγκυμοσύνη, δεν ήταν εύκολο γι 'αυτούς.
"Οι άνθρωποι συνηθίζουν να λογομαχούν σχετικά με το ότι αυτό που κάνουμε είναι αφύσικο", λέει ο Thomas. "Έχουμε λάβει απειλές κατά της ζωής μας και μας λένε ότι τα παιδιά μας πρόκειται να πάνε στην κόλαση, ότι και εμείς πρέπει να πάμε στην κόλαση, και ότι θα πρέπει να πεθάνουμε."
Σύμφωνα με το People.com, ο Beatie συζητά επίσης τις ιατρικές επιπλοκές στις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπος μετά από χρόνια ορμονικών θεραπειών και μετά από τοκετό τριών παιδιών. Όπως τόσες πολλές μητέρες, ο Beatie λέει ότι αγωνίστηκε για την εμφάνισή του και για να αποκτήσει πάλι την σιλουέτα που είχε πριν.
http://www.koulo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ