Social Icons

.

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Η ενέργεια του σπιτιού μου,είναι παράξενη. Μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό;Πετάξτε όλα τα άχρηστα αντικείμενα από τη ζωή σας!
Τα μη χρήσιμα αντικείμενα υποδηλώνουν την κολλημένη ενέργεια. Τουλάχιστον κάθε άνοιξη και φθινόπωρο μπορούμε να πετάξουμε όλα όσα είναι περιττά από την ζωή μας π.χ. δώρα φίλων που δεν έχουν καμιά χρήση και κάθε φορά θέλουμε να τα πετάξουμε και το αναβάλλουμε . Ξεκαθαρίστε αυτό το δωμάτιο με τα ατάκτως πεταμένα πράγματα. Ξεκαθαρίστε πίσω από πόρτες και έπιπλα τα αντικείμενα. Κάτω από τα κρεβάτια. Την γκαρνταρόμπα σας από όλα εκείνα που κάθε καλοκαίρι και χειμώνα πηγαινοέρχονται στις κρεμάστρες χωρίς να φοριούνται ποτέ. Σκουπίδια από το αυτοκίνητο ( καθαρίστε επιτέλους αυτό το πορτ-μπαγκάζ!).
Άχρηστα αντικείμενα σε άλλους τομείς:  βιβλία που έχετε χρόνια και που δεν πρόκειται να διαβάσετε  ποτέ. Φωτογραφίες ( πετάξτε πλέον τις φωτογραφίες του-της πρώην! Ερχονται καινούργιες γνωριμίες!). Σπασμένα πράγματα και ραγισμένα. Σταματήστε να μαζεύετε ότι πετάνε οι άλλοι!
Βαθύτερος καθαρισμός!Ξεκαθαρίστε τις επικοινωνίες σας με το περιβάλον σας. Μην αφήνετε παρεξηγήσεις και έχθρες να υπάρχουν. Όσο πιο πολύ αρμονία υπάρχει στην σχέση σας με τους γύρω σας τόσο πιο καλά θα νιώθετε στο βάθος της ψυχής σας. Να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας, έτσι θα έχετε ξεκάθαρη και ήρεμη σκέψη πάντα. Δεν θα χρειάζεται να απασχολείτε το μυαλό σας με ψεύτικες δικαιολογίες πια. Καθαρίστε το σώμα σας με σωστή διατροφή και νηστεία για κάποιες μέρες.
Καθαρισμός με ήχο: Χτύπημα των χεριών-χειροκρότημα. Από τις πιο δυνατές μεθόδους καθαρισμού του χώρου και της αύρας μας. Οι αρχαίοι κινέζοι την χρησιμοποιούσαν στις τελετές τους. Χτύπημα ρυθμικό με την πρόθεση να καθαρίσουμε όλα τα αρνητικά.Καμπάνες μικρές και μεγαλύτερες. Η δόνηση από τις καμπάνες είναι ένα ισχυρότατο καθαριστικό του χώρου.
Μουσική. Είναι καιρός να αρχίσουμε να ακούμε μουσική συνειδητά , δηλαδή όχι πια αρνητικοί στίχοι από τραγούδια που μας προγραμματίζουν στην δυστυχία.Τραγουδώντας εμείς οι ίδιοι με την φωνή μας. Θετικά μηνύματα για εμάς-ύμνους που εξυψώνουν την θεία δύναμη μέσα μας και στον χώρο μας
 Καθαρισμός με τα στοιχεία Γη,Νερό,Αέρας,Φωτιά.
Γη, λουλούδια .Οι καλύτεροι φυσικοί εκπρόσωποι της δημιουργίας της ομορφιάς. Τοποθετώντας τα παντού στο σπίτι μας και στον χώρο της εργασίας μας. Βάφοντας τοίχους στα ανάλογα χρώματα καθαρίζουμε και θεραπεύουμε τους χώρους από τον αρνητισμό και το σκοτάδι. Βάζοντας μια ταπετσαρία ή μια κουρτίνα με παραστάσεις λουλουδιών.Πέτρες και κρύσταλλοι. Ενισχύουν το στοιχείο της γης και προσφέρουν την ενέργεια τους στον χώρο.Αλάτι. Γνωστή η απορροφητικότητα του για τις αρνητικές ενέργειες.
Νερό,αγιασμένο νερό. Υπάρχει σε όλες τις θρησκείες και είναι πανίσχυρο.Καθαρό νερό από πηγή ή ποτάμι.  Το νερό το πίνουμε κάθε μέρα ή το ραντίζουμε με συγκεκριμένη πρόθεση να διώξει όλα τα αρνητικά από έναν χώρο. Πίνοντας πολύ νερό γενικά σε περιόδους καθαρισμού βοηθάμε και το σώμα μας να καθαρίσει από όλα τα αρνητικά στοιχεία που έχει κατακρατήσει. Κάνοντας μπάνιο με σόδα διαλυμένη σε πολύ ζεστό νερό καθαρίζουμε τα ενεργειακά επίπεδα στο σώμα μας αλλάζοντάς του δόνηση.Θαλασσινό νερό. Ο συνδυασμός από την φύση αλατιού και νερού.
Αέρας.Όλα τα αρωματικά στικς με αιθέρια έλαια . Επίσης καίγοντας διάφορα βότανα ή σε συσκευές με νερό και αιθέρια έλαια.
Φωτιά,η φωτιά καθαρίζει γιατί τα καίει όλα και είναι καθαρή πηγή ενέργειας. Ενεργοποιείται με την φλόγα των κεριών.
Καθαρισμός χρησιμοποιώντας την πρόθεσή μας, το φως και την αγάπη.
Οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν υπάρχει η πρόθεση να καθαρίσουμε έναν χώρο πραγματικά. Όλα τα φωτεινά δωμάτια πάντα έχουν υψηλότερα επίπεδα ενέργειας από ότι τα σκοτεινά. Ας φέρουμε λοιπόν το φως παντού. Η αγάπη είναι το πιο δυνατό καθαριστικό όλων. Πάντα όταν καθαρίζετε έναν χώρο πρέπει να νιώθετε βαθιά αγάπη για όλα αυτά που κάνετε και που θα συμβούν. Μόνον όταν αγαπάμε πραγματικά τον εαυτό μας ξεκινάμε να βελτιώσουμε όλους τους τομείς της ζωής μας, με αποφασιστικότητα και φως.Εφαρμόζοντας όλα τα παραπάνω είμαι σίγουρη ότι θα έρθει πολύ πιο γρήγορα το φως και η χαρά στην ζωή σας από ότι φαντάζεστε! Θα αρχίσετε να αισθάνεστε την ενέργεια να ρέει γύρω σας και όλα να αλλάζουν προς το καλύτερο!

Ζιζή Πατεράκη
Διαισθητική Σύμβουλος
http://www.mylady.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ