Social Icons

.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του μετά την...αλλαγή φύλου του συζύγου



Όπως πολλά παντρεμένα ζευγάρια, ο Μπάρι και η Αν Γουάτσον ήθελαν να ανανεώσουν τους γαμήλιους όρκους τους, μετά από 9 χρόνια κοινού έγγαμου βίου. Όμως η δεύτερη φορά, είχε μια σημαντική διαφορά: Η Αν δεν ορκίστηκε αιώνια αγάπη στον Μπάρι, αλλά...στην Τζέιν.

Όταν η 53χρονη Αν άκουσε για πρώτη φορά ότι ο Μπάρι, πρώην οδηγός λεωφορείου, ήθελε να κάνει αλλαγή φύλου, όπως ήταν αναμενόμενο, άστραψε και βρόντηξε. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο του και η Αν πίστευε ότι ο σύζυγός της την απατούσε με άλλη γυναίκα.

Τελικά όμως, η γυναίκα αποδέχτηκε την επιθυμία του συζύγου της και τον στήριξε στην όλη διαδικασία της αλλαγής φύλου. «Δέχτηκε το ποιος πραγματικά ήθελα να είμαι. Η ανανέωση των όρκων μας ήταν ο καλύτερος τρόπος να δείξουμε πόσο χαρούμενοι είμαστε με τη νέα μας ζωή», δήλωσε ο Μπάρι, που πλέον ονομάζεται Τζέιν, στην εφημερίδα Sunday Mirror.

«Θρήνησα για το 'χαμό' του Μπάρι, αλλά αγαπώ τις καινούργιες πλευρές της Τζέιν. Μπορούμε πλέον να μιλάμε με τις ώρες για ρούχα, μαλλιά και μέικαπ, χωρίς να ανησυχώ ότι θα βαρεθεί», δήλωσε από την πλευρά της η Αν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995, μέσω μιας ιστοσελίδας γνωριμιών, όταν ο Μπάρι, προσπαθούσε να καταπιέσει την τάση του προς τη γυναικεία του φύση, και παντρεύτηκαν το 2002.


http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ