Social Icons

.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ρούχο για τα μωρά αναγνωρίζει γιατί κλαίνε


Σε μία πρωτοποριακή ανακάλυψη προχώρησαν ερευνητές, δημιουργώντας ένα νέο ρούχο, που με ειδικούς αισθητήρες θα αναγνωρίζει την αιτία, που κρύβεται πίσω από το κλάμα των μωρών.

Το "Exmobaby" όπως θα ονομάζεται το εν λόγω φορμάκι, αναμένεται να λύσει τα χέρια των άπειρων γονέων, αφού με τους ειδικούς αισθητήρες, που θα είναι κρυμμένοι μέσα στην ύφανση του ρούχου, θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να ικανοποιούν τις ανάγκες του μωρού τους.

Μάλιστα, το εν λόγω gadget συνοδεύεται από πλήρη ενημέρωση των γονέων, εάν το μωρό κουνιέται κατά τη διάρκεια του ύπνου, μέσω μέιλ και γραπτών μηνυμάτων στο κινητό τους.

Επιπλέον, οι αισθητήρες μπορούν να αναγνωρίζουν και την θερμοκρασία σώματος του παιδιού, αλλά και την υγρασία, ώστε να ξέρουν οι γονείς πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να το αλλάξουν.

Προς το παρόν, το Exmobaby βρίσκεται σε στάδια δοκιμών σε μαιευτήρια της Βρετανίας, ενώ ζητούνται εθελοντές για να το δοκιμάσουν στο σπίτι.

Υπολογίζεται, ότι μόλις ολοκληρωθεί και βγει στην αγορά, θα πωλείται έναντι 150 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου και του service.
http://www.nooz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ