Social Icons

.

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Βρέφος σώθηκε από θαύμα


Ή
ρωας χαρακτηρίζεται από τα Αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ένας οδηγός τρένου που κατάφερε να ακινητοποιήσει την αμαξοστοιχία έγκαιρα στην προσπάθειά του να σώσει ένα βρέφος που είχε πέσει στις ράγες.
Η γιαγιά του μωρού αφαιρέθηκε για λίγα λεπτά με αποτέλεσμα να μην καταλάβει ότι το καρότσι με τον 15 μηνών εγγονό της έπεφτε στις ράγες του τρένου στη Μελβούρνη. Ο οδηγός φρέναρε αποφεύγοντας τα χειρότερα και το βρέφος γλίτωσε φέροντας μόνο εκδορές και μελανιές.
«Πρόκειται για θαύμα» δήλωσε στην εφημερίδα Herald Sun η νοσηλεύτρια Κέιτ Τζέσοπ, η οποία προσεφερε τις πρώτες βοήθειες στο αγοράκι.
Η νοσηλεύτρια επαίνεσε τα ταχύτατα αντανακλαστικά του οδηγού που τον έκαναν να ενεργοποιήσει τα φρένα εκτάκτου ανάγκης και να σταματήσει το τρένο νωρίτερα απ΄ό,τι αναμενόταν.
Το οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα εμφανίζει τον οδηγό να βγαίνει από την καμπίνα του και να τραβάει το αναποδογυρισμένο καρότσι από τις ρόδες της αμαξοστοιχίας.
Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο που ένα μωρό διασώζεται σχεδόν χωρίς γρατζουνιά μετά την πτώση καροτσιού στις γραμμές του τρένου σε σταθμό της Μελβούρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ