Social Icons

.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μελωδική γραβάτα ντροπιάζει βουλευτή


Βρετανός βουλευτής αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του και να ζητήσει συγνώμη στην ολομέλεια της Βουλής των Κοινοτήτων, όταν από τη γραβάτα του άρχισε ξαφνικά να ακούγεται μουσική.
Ο συντηρητικός βουλευτής Νάντιμ Ζαχάουϊ εκφωνούσε ομιλία το βράδυ της Τετάρτης για την κατάργηση ενός σπουδαστικού επιδόματος -φλέγον θέμα αυτές τις ημέρες στη Βρετανία- όταν ξαφνικά μια μελωδία που ηχούσε από τη γραβάτα του γέμισε την αίθουσα, μέσω του μικροφώνου του.
Ιδιαίτερα ενοχλημένος ο 43χρονος βουλευτής έσπευσε να ξηλώσει το μουσικό όργανο από την ατίθαση πλην μελωδική γραβάτα την οποία, όπως εξήγησε, είχε αγοράσει από φιλανθρωπική οργάνωση στο πλαίσιο αντικαρκινικής εκστρατείας.
Όταν σταμάτησαν τα γέλια και τα αστεϊσμοί στην αίθουσα, ο αντιπρόεδρος του σώματος συνέστησε στον βουλευτή να «διαλέγει καλύτερα» τις γραβάτες του στο μέλλον.
Για τους ενδιαφερόμενους, το συγκεκριμένο αξεσουάρ πωλείται μαζί με άλλα πρωτότυπα γκάτζετ στο ηλεκτρονικό κατάστημα "BeatingBowelCancer.org", είναι από 100% μετάξι, διαθέτει εκτός από μουσική και φωτάκι που αναβοσβήνει, ενώ κοστίζει μόλις 9,9 λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ