Social Icons

.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Το μεγαλύτερο απόθεμα μαλλιού πλεξίματος στον κόσμο


Εάν νομίζεις οτι έχεις συγκεντρώσει μεγάλες ποσότητες μαλλιού για πλέξιμο στο σπίτι σου και σε έχει πιάσει απελπισία με το που θα το αποθηκεύσεις και πάνω από όλα πως θα το αξιοποιήσεις, τότε ρίξε μια ματιά στη συνέντευξη της Bonney, της γυναίκας με το μεγαλύτερο απόθεμα μαλλιών πλεξίματος στον κόσμο! Είναι σίγουρο οτι θα νιώσεις πολύ καλύτερα για τον εαυτό σου και τη μανία σου να αγοράζεις μαλλί!
Η Bonney έχει στην κατοχή της μερικές χιλιάδες μπάλες μαλλί! Όπως λέει η ίδια στην συνέντευξή της στο blog Mochimochi Land, ξέρει οτι κάποια στιγμή θα το χρησιμοποιήσει όλο αυτό το μαλλί. Προς το παρόν έχει αποφασίσει να μην αγοράσει άλλη μπάλα μαλλιού, μάλιστα είναι και το New Year's resolution της!
Αυτό που εκείνη υποστηρίζει οτι την έκανε να πάρει την τελειωτική κάτω βόλτα είναι η πρόσβαση στο internet και στα χιλιάδες online καταστήματα μαλλιού από τα οποία μπορεί κανείς να προμηθευτεί εύκολα από το σπίτι του όποιο είδος μαλλιού θέλει.
Η Bonney λατρεύει τα μαλλιά που προορίζονται για κάλτσες και όπως δηλώνει δεν νομίζει οτι λείπει κάποιος τύπος μαλλιού από το απόθεμά της. Αυτό είναι! Να μπορείς να πεις οτι έχεις από όλα. Κατά καιρούς η Bonney δωρίζει μαλλιά σε ιδρύματα με ηλικιωμένους και φυσικά λατρεύει να πλέκει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Φαίνεται οτι είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ μιας και δέχτηκε να φωτογραφηθεί και γυμνή περικυκλωμένη από τις χιλιάδες μπάλες μαλλιού που έχει στην κατοχή της... Αυτό που παρέλειψε να τη ρωτήσει η Anna, που από ό,τι καταλάβαμε είναι και νύφη της, είναι που έχει χώρο να αποθηκεύσει όλο αυτό το μαλλί! Μάλιστα από τα λεγόμενά της καταλάβαμε οτι καταπιάνεται και με άλλα crafts, αφού έχει αρκετά μεγάλο απόθεμα και σε υφάσματα!
Και όσοι από εσάς δεν ασχολείστε με το πλέξιμο ή κάποια χειροτεχνία και βιάζεστε να κρίνετε την Bonney, απλώς να σας πούμε οτι είναι κοινό μυστικό των απανταχού crafters οτι ποτέ δεν μπορείς να έχεις αρκετά υλικά και εργαλεία για το αγαπημένο σου hobby!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ