Social Icons

.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Κροκόδειλος καταπίνει κινητό


Όχι κάποιον λαχταριστό μεζέ από κρέας αλλά το κινητό τηλέφωνο μιας επισκέπτριας, η οποία προσπάθησε να τον φωτογραφήσει, κατάπιε ένας 14χρονος κροκόδειλος ονόματι Τζένα σε ενυδρείο της πόλης Ντνιπροπετρόφσκ,στην ανατολική Ουκρανία.
Οι υπάλληλοι του ενυδρείου αντιμετώπισαν αρχικά με δυσπιστία την Ρίμα Γκόλοβκ όταν αυτή τους ενημέρωσε πως το μεγαλόσωμο ερπετό της είχε «φάει» το τηλέφωνο. Έλα όμως που το κινητό άρχισε να ξαφνικά να χτυπάει... μέσα από το στομάχι της Τζένα (όπερ σημαίνει πως αυτή το κατάπιε αμάσητο).
Η ιδιοκτήτρια του τηλεφώνου το οποίο διαθέτει κάμερα είχε προηγουμένως απλώσει το χέρι της προκειμένου να βγάλει μια κοντινότερη φωτογραφία τον κροκόδειλο ενώ αυτός άνοιγε τα σαγόνια του. Για κακή της τύχη, ωστόσο, το κινητό της γλίστρησε και έπεσε μέσα στο νερό.
Το ερπετό από τη μεριά του, μάλλον θεώρησε πως η συσκευή που προσγειώθηκε δίπλα του ήταν μεζές και την έκανε μια χαψιά. Να σημειωθεί πως όλα αυτά συνέβησαν πριν από περίπου τέσσερις εβδομάδες.  
Έκτοτε, από τη στιγμή που κατάπιε το τηλέφωνο και μετά, ο κροκόδειλος ούτε έχει ξαναφάει ούτε έχει κάνει την ανάγκη του.
«Το ζώο δεν αισθάνεται καλά, η συμπεριφορά του έχει αλλάξει, κινείται λίγο, κολυμπάει λιγότερο σε σύγκριση με πριν, δεν παίζει με τους άλλους κροκόδειλους και μοιάζει να υποφέρει από κατάθλιψη», λένε ανήσυχοι οι υπάλληλοι του ενυδρείου. 
Εάν η κατάσταση συνεχίσει ως έχει, οι αρμόδιοι κτηνίατροι θα αναγκαστούν να πάνε τον κροκόδειλο για ακτινογραφίες και ενδεχομένως να προχωρήσουν σε χειρουργική αφαίρεση του τηλεφώνου. Ωστόσο, η εγχείρηση αποτελεί την έσχατη λύση εξαιτίας της επικινδυνότητάς της (ενδεικτικά, θα χρειαστεί διάστημα τουλάχιστον τριών εβδομάδων προκειμένου να κλείσουν τα ράμματα στο δέρμα του ερπετού). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ