Social Icons

.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Εγκαίνια ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Έμφαση στην ανάπτυξη των εργασιών του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που έχει ξεκινήσει την λειτουργία του στην Λάρισα, δίνει ο όμιλος ΙΑΣΩ.
Όπως επισήμανε στη διάρκεια της τελετής εγκαινίων ο πρόεδρος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Φαίδωνας Σκαρίμπας, στη διάρκεια της τρίμηνης λειτουργίας της η Μαιευτική μόνον Κλινική του Θεραπευτηρίου έχει στο ενεργητικό της ήδη 250 τοκετούς, ενώ η Γενική Χειρουργική αντιμετώπισε με επιτυχία 230 περιστατικά και ο αριθμός των εξωτερικών ασθενών ανήλθε ήδη του 1.040.
Ειδικότερα για την τιμολογιακή πολιτική ο κ. Σκαρίμπας ανέφερε ότι οι τιμές των ιατρικών υπηρεσιών είναι ίδιες με αυτές που ισχύουν στη Θεσσαλία, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να έχουν μια αξιοπρεπή και υψηλής ποιότητας περίθαλψη.
Ο πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ Γ. Σταματίου, αναφέρθηκε στο όραμα του Ομίλου να οικοδομήσει έναν πρότυπο φορέα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας. Ο κ. Σταματίου τόνισε ότι η ΙΑΣΩ Θεσσαλίας αποτελεί ένα ακόμα βήμα αυτού του οράματος, αποδεικνύοντας πως για τον Όμιλο ΙΑΣΩ δικαίωμα και πρόσβαση στην υγεία δεν έχουν μόνο οι κάτοικοι των Αθηνών, αλλά όλοι οι πολίτες της ελληνικής επαρχίας.
Στα εγκαίνια μίλησε επίσης ο δήμαρχος της Νίκαιας Ρ. Κομίτσας, αναφέρθηκε στα οφέλη που θα προκύψουν για την περιοχής από την πρωτοπόρα επένδυση στο χώρο της υγείας καθώς και ο διεθνούς φήμης καρδιοχειρουργός, Καθηγητής Sir Maghdi Yacub.
H συνολική επένδυση για το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ΑΕ έφθασε τα 70 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ